2777
2789

سلام دوستان

من بیشتر از یک سال هست که بواسیر دارم. تا الان خودم از داروخانه پماد گرفته بودم و استفاده کردم اما الان دیگه خیلی بد جور شده رفتم دکتر عمومی و گفت کار من نیست. حالا دنبال اینم که یه متخصص پیدا کنم. اگر دکتر خوب میشناسید که قبلا هم پیشش رفتین بهم معرفیش کنید مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم این مریضی داشت هم درد داشت هم خونریزی. بردیمش یه دکتر نزدیکای ونک بود به اسم دکتر بیژن عابدیان. الان که چند ماه گذشته خوب شده و مشکلی نداره حالا تا ببینیم بعدا چی میشه. 

حالا آدرس دقیقش یادم نیست ولی توگل سرچ کن پیدا می کنی چون یادم ماهم از سایتش پیدا کردیم اگر پیدا نشد بگو. راستی اینم بگم که با لیزر درمان می کرد.

دکتر محمدمحسن مغاری هم بیمارستان لاله هستن هم مطبشون در پاسداران هست. بسیار دکتر حاذقی هستن و برای م ...

ممنون از راهنمایی تون این بیمارستان تقریبا به ماهم نزدیک هست

من مامانم این مریضی داشت هم درد داشت هم خونریزی. بردیمش یه دکتر نزدیکای ونک بود به اسم دکتر بیژن عاب ...

اره دیدم اسم سایتش کلینیک عابدیان بود. درسته؟ هم شماره تلفن داشت هم آدرس.

مامانتون چند روز بیمارستان موند و درد هم داشت بعد عمل؟

اره دیدم اسم سایتش کلینیک عابدیان بود. درسته؟ هم شماره تلفن داشت هم آدرس. مامانتون چند روز بیمارستا ...

اره همونه اسمش

اصلا بیمارستان نمی خواد تو مطب دکتر انجام میشه. نه خداروشکر خیلی خوب بود، اصلا درد نداشت

اره همونه اسمش اصلا بیمارستان نمی خواد تو مطب دکتر انجام میشه. نه خداروشکر خیلی خوب بود، اصلا درد ن ...

ببین اینجا http://drabedian.com/hemorrhoids/doctor/ گفته که ممکن مریض بی اختیاری بگیره. خیلی ترسیدم مامانت اینجوری نشد؟

سلام عزیزم بهترین جراح کولورکتال ایران دکتر شهرام منوچهری هستش که استاد دانشگاه بقیه ا... هستش خواهرم این مشکل رو داشت بردیمش پیش ایشون بدون جراحی خوب شد.مطبشم خیابون ملا صدراست