2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک نیستم ماما هستم

بمدت 40 روزه که درد استخونی گرفتم توی چندروز کم کم شروع شد و بدرد فجیع دست و پا درد رسید فقط استخون درد که همراه با بی حسی دست و پا و تپش قلب زیاد که بمدت 8 روز درد خوابید اما شد بصورت خفیف اما حالا تو کل بدن هست لگن مهرهای ستون فقرات و گردنم بصورتی میگیره و بحدی که استخونای صورتمم درد گرفت الان درد مبهمی که مثلا میخام لامپ رو خاموش کنم درد میگیره یکهو استخونم یا چیزی بلند کنم ی چیز سبک یکهو استخون ستون فقرات درد میگیره و داد میزنم برای همه ی استخونام همینه دادم میره هوا و خیلی نابود شدم از غصه و بااینمدت  طولانی شدنش معلومه دیگه خوب نمیشم و خداکنه فقط درد بد نباشه اما تمام علائم خدایی ناکرده رماتیسم هست و داغون شدم ازمایش هم دادم اما میگن ازمایش رماتیسم معلوم نمیشه و مهم علائم بالینی هست دیگه از غصه و گریه جون ندارم یبار جواب ازمایشامو شماهم  ببینید لطفا راجبش نظر بدین 

بمدت 40 روزه که درد استخونی گرفتم توی چندروز کم کم شروع شد و بدرد فجیع دست و پا درد رسید فقط استخون ...

میگم تازه اینطوری شدی؟ 

یا از قبل؟ 

کار سنگین انجام دادی ؟ 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خدا ان شالله بهت ازامش ببخشه . میگم از طب سنتی کمک بگیر. چون اگه اینطوری باشه بهت داروهای ارامش بخ ...

دلم خیلی گرفته انقد گریه میکنم فقط حسرت کسایی رو میخورم که سالمن خیلی عذاب میکشم 

دلم خیلی گرفته انقد گریه میکنم فقط حسرت کسایی رو میخورم که سالمن خیلی عذاب میکشم 

چون شوک بوده اونطوری شدی .

سعی کن بری  همین طب سنتی .

اونا حتما راههای بهتری دارن .

مثلا ممکنه بهت اب درمانی بدن .

گیاهان دارویی بدن .

کلسیم بدنت رو چک کن حتی منیزیم 

من خودم کتفم در رفته . دکترها و عکس تشخیص ندادن .

گفتن هینیت نیست .‌

رفتم شکسته بند انداخت جاش .

ولی بازم درد میکنیه یه طرفم کتفم شونم . یکسال پیش هم رفتم انداختن جاش .‌امسال هم .

سختع 

من خودم کتفم در رفته . دکترها و عکس تشخیص ندادن . گفتن هینیت نیست .‌ رفتم شکسته بند انداخت جاش . ...

شکرخدا شما حداقل درد بدی نیست خداروشکر اما الان نمیدونم دردم چیه از اونطرف از غصه زیاد که سالها خوردم و بااین دردا خودم مشکوک به بیماری خود ایمنی هستم اونم رماتیسم😞😞😞