الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بمدت 40 روزه که درد استخونی گرفتم توی چندروز کم کم شروع شد و بدرد فجیع دست و پا درد رسید فقط استخون درد که همراه با بی حسی دست و پا و تپش قلب زیاد که بمدت 8 روز درد خوابید اما شد بصورت خفیف اما حالا تو کل بدن هست لگن مهرهای ستون فقرات و گردنم بصورتی میگیره و بحدی که استخونای صورتمم درد گرفت الان درد مبهمی که مثلا میخام لامپ رو خاموش کنم درد میگیره یکهو استخونم یا چیزی بلند کنم ی چیز سبک یکهو استخون ستون فقرات درد میگیره و داد میزنم برای همه ی استخونام همینه دادم میره هوا و خیلی نابود شدم از غصه و بااینمدت طولانی شدنش معلومه دیگه خوب نمیشم و خداکنه فقط درد بد نباشه اما تمام علائم خدایی ناکرده رماتیسم هست و داغون شدم ازمایش هم دادم اما میگن ازمایش رماتیسم معلوم نمیشه و مهم علائم بالینی هست دیگه از غصه و گریه جون ندارم یبار جواب ازمایشامو شماهم ببینید لطفا راجبش نظر بدین
من خودم کتفم در رفته . دکترها و عکس تشخیص ندادن . گفتن هینیت نیست . رفتم شکسته بند انداخت جاش . ...
شکرخدا شما حداقل درد بدی نیست خداروشکر اما الان نمیدونم دردم چیه از اونطرف از غصه زیاد که سالها خوردم و بااین دردا خودم مشکوک به بیماری خود ایمنی هستم اونم رماتیسم😞😞😞