بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم تازه اینطوری شدی؟ یا از قبل؟ کار سنگین انجام دادی ؟
من کار سنگین اصلا نمیکنم همیشه تو خونه افتادم نه جایی میرم نه کاری میکنم حتی از جام پا نمیشم ولی بشدت حرص و جوش خوردم خیلی سالهاست گریه کردم اما ی اتفاق بد که افتاد شدیدا بد که باعث شوک شد برام و دقبقا چندروز بعدش این دردا از کم کم شروع طی سه روز بحد شدید رسید و بعد هشت روز خوابید و خفیف شد و حالا بعد 40 روز خوب نشدم 😞😞😞فقط برام دعاکنید پیش خدا برام دعا کنید که شفامو بگیرم و یه صبح که پاشم دیگه هیچ دردی نداشته باشم و بگم خدایا شکرت من هم شفا گرفتم دیگه گریه نکنم دیگه ناامید نباشم دیگه نگم زندگیت خراب شد همه چیت ازدست دادی دیگه عین مردها نباشم ولی خدایا فقط شفامو ازتو عاجزانه طلب میکنم خدایا شما که میدونید من از بچگی چقد رنج کشیدم با اون اتفاق بدی که برام افتاد و هنوزم خوب نشدم قراربود باهاش بجنگم بخاطرش دردکشیدم بارها و بارها اما باز توکلم بخدا بود الانم تنها غصم همینه که خدایا با دوتا بیماری نمیشه جنگید پس خداکنه لااقل این دومی نباشه و شفامو بگیرم