2777
2789
عنوان

گوشیم رو یکی از آشناها دزدیده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا های منو جلوی چشم دخترم از کیفم برداشتن فامیل نزدیک  مادر شوهرم بود دخترم دیده بود 

وقتی مادر شوهرم به طرف  زنگ زد وگفت یه شری شد که نگو تازه ما آدم بده شدیم 

حالا ما مستقیم نگفتیم که طلا هارو برداشتی 

مادر شوهرم گفت احتمالا اشتباهی تو وسایل شما نیست؟ شاید بچه ها اشتباهی تو کیف شما گذاشتن ؟؟

با لحن سوالی فقط پرسیدیم 😕😕😕

الان شما پا پس بکشی مشکوک تر میشه به نظرم مادر خودتون صحبت کنید 

یا به فامیلتون بگید اگه رفتید سراغشون بگید خوته رو از کسی خریدن تا آبروشون نره پیش شوهرتون

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

بچه ها اصلا گوشی برام مهم نیست، هرگز هم آب روی کسی رو نمیبرم، خدارو خوش نمیاد، دزدی غریبه با آشنا فر ...

هیچی برو آگاهی بگو عدم پیگیری بزنن

صاحب گوشی تو هستی دیگه

به شوهرت هم بگو خواب دیدم تفسیرش این بود آبروی مومن و نبرید و بیخیالش شدم و بخشیدم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
خب منم همینه قصدم، فقط مشکلم الان درمیون گذاشتنش با شوهرمه چی بگم چه جوری بگم

واقعیتو بگو

اینم بگو که بچگی کرده یه گوشی ارزش نداره آبرو یه دختر بره اونم تو یه خونواده سخت گیر که ممکنه با فهمیدن ماجرا زندگیشو سخت کنن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
میگم خواب دیدم یکی تو خواب بهم گفته منو ببخش آب رومو نبر

فکر خوبیه

دیگه هم سراغش و نگیر

یه بچه بچگی کرده شما بزرگی کن در حقش

به نفع خودت هم هست

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹