2777
2789
عنوان

متخصص اورولوژی خوب تو کرج برای پسرم

21528 بازدید | 66 پست

خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید میدونم تو کرج دکتری که تخصصش فقط اطفال باشه نیست حداقل بدونم بچه ها رو زیاد میبرن پیشش و دکتر حاذقیه کافیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چیه ؟

بعد از ختنه یه مدت که گذشت آلت تناسلیش به صورت مخفی شد باید پوستشو بکشم تا بیاد بیرون که همون لحظه ست سه بار هم بردم هربار گفتن بزرگتر شه بهتر میشه سه سالش شده فرقی نکرده

بعد از ختنه یه مدت که گذشت آلت تناسلیش به صورت مخفی شد باید پوستشو بکشم تا بیاد بیرون که همون لحظه س ...

متخصص اورولوزیست اطفال هستن یه سایت هم دارن غیر حضوری با عکس جواب میدن نمیخاد بری مطب

تجربه شون در مورد اطفال خوبه زیاده؟

شوهرم پیشش یه عمل داشته .مطبشم خیلی شلوغه .

دکتر با تجربه ای هست .پشیمون نمیشی .

دکتر سیامک بسیمفر هم هست تو کرج متخصص اطفاله اونم عالیه .من دکترهای خوب رو معرفی میکنم .

شوهرم پیشش یه عمل داشته .مطبشم خیلی شلوغه . دکتر با تجربه ای هست .پشیمون نمیشی . دکتر سیامک بسیمفر ...

متخصص اطفالی  هم که همیشه میبرم عالیه دکتر زنوزی ولی خوب متخصص همین موضوع باشه بهتر نگرانی های مادر تموم نمیشه که هر بار بدنشو میبینمش دنیا رو سرم خراب میشه

اصطلاحات سلام شما پسرتون و نشون متخصص دادید پسرم نمده سالشه از نوزادی بعد از ختنه همین‌طوری شده هنوز ...

سلام چند سالشه ؟بله من به پیشنهاد دکتر اطفال که همیشه پیششون میبرم بردیمش مطب دکتر مولاییان گفتن که متاسفانه تو ایران درست ختنه نمیکنن و این مشکل پیش میاد احتمال داره تو سن بلوغ خوب شه شایدهم نشه گفت اصلادست نزن،ولی نمیشه وقتی پوستو عقب نکشم بعد یه مدت چسبنده میشه و تمیز کردن سخته دردش هم میاد،خیلی غصه میخورم فقط توکلم به خداست