یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
بردارش 17سالشه ب دردت میخوره؟😂 اگر میخای اینجوری باشه لازمه ک خییییلیییی اخلاقت خوب باشه همیشه بخ ...
حیف شد من چهار سال بزرگترم اخلاقم بدنیست مهربونم اما خدانیاره کسی اون رویه منو ببینه بدبخت شد کافیه از یه نفر دلم بشکنه که درست نمیشه و اگه کینه به دل بگیرم اگه بمیره هم دلم براش نمیسوزه
منظورم از ازدواج مزدوج شدنه دیگه عزیزم...۴ ساله با همسرم عقد کردم...الان تو عقدیم
آره متوجه م ، ۴ ساله عقد یعنی مثل زن و شوهر شدین الان؟ من فک کردم چند ساله متاهل شدی🙂 الان تازه ا ...
آره زنوشوهریم...متاهل شدم ولی هنوز نرفتیم سرخونه زندگیمون...
ایشالا که جوابگو هست تازه فکرکنم بهتر هم بشه😂😂😂