2777
2789
عنوان

به نظرتون نقطه ضعف یه مرد چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7724 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجببب😐😐 فکر کنم به سیا ست خود زنم بستگی داشته باشه

یه یسری مرد هستن که هرچقدرم بهشون خوبی بکنی اخرشم تورو کنار میزاره ممکنه اگه یه زن نساز باشه و ایراد بگیره ولی نمیشه به مردا هم اعتماد کرد 

میشه این پسر اگر برادری چیزی داره معرفی کنی واقعا حقیقتا میگم از مردایه زورگو خستم 

بردارش 17سالشه ب دردت میخوره؟😂

اگر میخای اینجوری باشه لازمه ک خییییلیییی اخلاقت خوب باشه

همیشه بخندب همیشه قربون صدقه بری 

یکسال و چهار ماهه باهمیم فقط یکبار سرش داد زدم اونم از رو عشق بود نمیتونستم برم ببینمش عصبی شدم داد زدم

این هوش و ذکاوت شما قابل تحسینه😅😅👌

فدات😂❤

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
چند سالتونه؟

الان ۱۸ هستم...۴ سال پیش ازدواج کردم😁

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
بردارش 17سالشه ب دردت میخوره؟😂 اگر میخای اینجوری باشه لازمه ک خییییلیییی اخلاقت خوب باشه همیشه بخ ...

حیف شد من چهار سال بزرگترم اخلاقم بدنیست مهربونم اما خدانیاره کسی اون رویه منو ببینه بدبخت شد کافیه از یه نفر دلم بشکنه که درست نمیشه و اگه کینه به دل بگیرم  اگه بمیره هم دلم براش نمیسوزه 

توی تاپیک هات نوشته بودی که هنوز عروسی نکردی،

منظورم از ازدواج مزدوج شدنه دیگه عزیزم...۴ ساله با همسرم عقد کردم...الان تو عقدیم

منظورم از ازدواج مزدوج شدنه دیگه عزیزم...۴ ساله با همسرم عقد کردم...الان تو عقدیم

آره متوجه م ، ۴ ساله عقد یعنی مثل زن و شوهر شدین الان؟

من فک کردم چند ساله متاهل شدی🙂

الان تازه اول کاره امیدوارم این شیوه ات تاچند سال دیگه هم جوابگو باشه😶

آره متوجه م ، ۴ ساله عقد یعنی مثل زن و شوهر شدین الان؟ من فک کردم چند ساله متاهل شدی🙂 الان تازه ا ...

آره زنوشوهریم...متاهل شدم ولی هنوز نرفتیم سرخونه زندگیمون...

ایشالا که جوابگو هست تازه فکرکنم بهتر هم بشه😂😂😂