2777
2789
عنوان

هم عاشقشم هم ازش متنفرم 😔😔😔

1497 بازدید | 28 پست

بچه ها شوهرم (عقد کرده ایم۲ ساله قبلشم ۲ سال باهم بودیم)

عاشقش بودم ینی زبون زد بودم واسش رگ میدادم به سختی به هم رسیدیم هنوزم دوسش دارم بدون اون نمیتونم زندگی کنم اصلااااا ولی مثل قبلا ن قبلا روانیش بودم ولی انقدر که اذیتم کرده انقد ی اخلاقای بدی داره الان هم دوسش دارم هم ازش متنفرم چرا اینطوری شد خسته ام از این زندگی بچه ها احساس میکنم فقط مرگ حالمو خوب میکنه 

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

مث من

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری چون اختلاف و ناراحتی به احساس آدم لطمه میزنه

بنظرم سعی کن روی مشکلاتی که دارین کار کنین تا مشکلات کم شه. اونجوری عشقت ترمیم میشه

باهم حرف بزنین راجب احساسی که داری 

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
کاش منم بهش میرسیدم و الان متنفر میشدم🥺

ای کااااش ازدواج نمیکردم هییییچوقت اشتباه نکن توروخدااااا

دقیقا مث منی. وقتی نیست دلتنگش میشم وقتی هم هست نمیتونم تحملش کنم. 

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
ای کااااش ازدواج نمیکردم هییییچوقت اشتباه نکن توروخدااااا

عزیزم طرف نیستش که من ازدواج کنم باهاش و اشتباه کنم😓😓

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
حق داری چون اختلاف و ناراحتی به احساس آدم لطمه میزنه بنظرم سعی کن روی مشکلاتی که دارین کار کنین تا ...

جدی نمیگیره یاام انقد بهش برمیخوره که هرچی بگم میخواد بگه منم از تو بدم اومده و اینا