2777
2789

سلام خانومامن ۳۱هفته ام پنج شنبه واکسن کزاززدم حرکات جنین هم پنج شنبه خیلی خوب بودولی جمعه وامروزحرکاتش کم شده شایدهرسه ساعت یه باردرحدیه ضربه،خیلی نگرانم خوراکی شیرین خوردم آب یخ خوردم موسیقی دوش آب گرم خلاصه همه راهکارهاروانجام دادم ولی تقریباحرکتش همون سه ساعت یه باره تافردابرم دکتروسونوگرافی دق میکنم توروخدا اولادعاکنیدکه بچم سالم باشه بعدم بگین شماهم تجربه اینجوری دارین یعنی به واکسن ربطی داره یانه؟؟😭

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بخاطر استرسته.

استرس ک داشته باشی ؛ موسیقی و غذای مناسب  دوش هیچی نمیتونه بچه رو تکون بده.

استرس مانع حرکت بچه میشه.

ریلکس کن ببین چطور وروجک تو دلت تکون میخوره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

منم دیروز دقیقا حال الان شما رو داشتم هرکاری میکردم خیلی تکون نمیخورد حاضر شدم باشوهرم برم بیمارستان تو راه آبمیوه خوردم دیگه شروع کرد به تکون خوردن

اما برا اینکه مطمئن بشم امروز nstانجام دادم خداروشکر خوب بود

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
چرا زدی دکتر گفت؟ نمیشه بعد زایمان زد؟ 

آره دکترگفت بزنم بعدزایمان نمیشه یاقبل بارداری بایدزد یابین هفته۲۸تا۳۶بارداری

منم دیروز دقیقا حال الان شما رو داشتم هرکاری میکردم خیلی تکون نمیخورد حاضر شدم باشوهرم برم بیمارستان ...

خب خداروشکر،من خوراکی شیرین هم میخورم بازم حرکت نداره درحالی که قبلا بایه دونه خرماهم کلی تکون میخوردالانم میگم هرچندساعت یه باردرحدیه ضربه کوچولو

منم واکسن زدم فک کنم کزاز بود همون که ۱۰سال یه باره؟؟؟ نگران نباش از اون نیس

آره همونه

خب خداروشکر،من خوراکی شیرین هم میخورم بازم حرکت نداره درحالی که قبلا بایه دونه خرماهم کلی تکون میخور ...

شربت خیلی شیرین بخور و استرس نداشته باش ان شاالله حرکت میکنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
کم کم جاش تنگ میشه و ضرباتش کمتر نگران نشو چیزی نیست

آخه من تواین مدت هیچ وزنی اضافه نکردم😭