2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 97 پست
شوهرت تک فرزنده راضیه؟

اره . البته بعضی اوقات قبلا میگفت چقد خوبه ک تو خواهر برادر داری. ولی الان ک اوضاع مالیمون خراب شد میگه بهتر ک خواهر برادر ندارم اگ داشتم اونا نمیذاشتن پدرم کم ک مالی بهم کنع

ما نه تافرزندیم خودمم توانایی مالی داشته باشم حتما چهارتابچه میارم چون اینده نیازه که خواهروبرادر دا ...

ماهم ۶ تاییم ۵تا خواهر ویه دونه برادر.دخترم ۱۳ تا همبازی داره😂از طرف خانواده شوهرمم ۳تا همبازی اندازه خودش داره😂😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما الان با برادرشوهرم اینا توی یه ساختمونیم

هروقت داری داشته باشیم یا شوهرم مشکلی داشته باشه داداشش خیلی به دردش میخوره

بعضی وقتا میگم اگه بچه من مشکلی داشته باشه کی کمش کنه؟

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز است؟  

من و خواهرم هشت سال تفاوت سنی داریم من بچه اولم و خیلی به مامانو بابام وابسته بودم قبل اون خیلی گریه میکردم خاهش التماس که یه بچه دیگه بیارن ... اما وقتی که به دنیا اومد همه چیز تغیر کرد😭⁦☹️⁩

یهو بزرگ شدم و مامانم خیلی ازم دور شد و از روز اول توی بیمارستان که رفته بودم خواهرمو ببینم و بابام باهام تلخی کرد(چون فکر میکرد بچه پسره ولی دختر بود خورد تو ذوقش😂) کلا دیگه بابام برام بابای سابق نشد

از خواهرم بدم میومد چون بهش حسودی میکردم یک دفعه شد مرکز توجه و مثلا وقتایی که واکسن میزدن و تا روز های بعدیش که تب میکردو اینا من کامل فراموش شده بودم 

اما با گذشته زمان و بزرگ شدن هم من و هم خواهرم خیلی قدرشو میدونم و الان واقعا برام یک نعمته ولی خب به نظرم این نعمت خوب به اون تنهایی ها و کنار گذاشته شدن یکهویی من و مشکلات که برام داشت ... نمی ارزه

خسته ام،خیلی خیلی زیاد                                       دلم تنگه پرتقاله من...🍊

منکه حتما دومی رو میارم..

بچم دوفردای دیگه تک و تنها گناه داره

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

کاش همون دفعه اول دوقلو میشد

دوستم دوقلو داره ک توی5سال هستن ولی میخاد برای سومی اقدام کنه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

پسره منم 7سالشه نمیدونم چ کنم نگران و دودلم میترسم 

عزیزم توکلت به خود خدا باشه خدا خودش توقرآن وعده داده روزی میده و به هرکس هرچقدر بخواد میده

از طرفی گل پسرت که خدا حفظش کنه نیاز به یک همبازی داره و یک نفر که درآینده علاوه بر پدر مادر بتونه بهش اعتماد کنه و درد دل 

توکل کن توکل کن صدقه بنداز آیت الکرسی بخون و اقدام 

ان شاءالله یک دلبند صحیح و سالم خدا بزاره توبغلت 

لذت ببری و بیای خبر خوش بدنیا اومدنشو اینجا بزاری 

واقعا باید خیلی چیزا را در نظر بگیری ، ما الان یه فامیل داریم که یک پسر داشت و دیگران گفتن بچه تنهاست و دومی را آورد که اونم پسر شد ولی الان که بزرگ شدن هر دو تا بسیار نا اهل و دردسر ساز هستن و هر کدوم هزار تا مشکل توی زندگی دارن ، واقعا الان همه میگن اگه همون یکی را داشت و کل انرژی و سرمایه را میذاشتن برای همون یکی شاید الان اینقدر مشکل نداشتن. 

من و خواهرم هشت سال تفاوت سنی داریم من بچه اولم و خیلی به مامانو بابام وابسته بودم قبل اون خیلی گریه ...

شاید به خاطر اینه که شما سنتون زیاد بود و همه ی این چیزهارو کامل درک میکردید و میفهمیدید

وتوی ذهنتون مونده

شاید اگر دوسه ساله بودید هیچکدوم ازین چیزها روتون تاثیر نمیذاشت و سریع باخواهرتون همبازی میشدید

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز است؟  
شاید به خاطر اینه که شما سنتون زیاد بود و همه ی این چیزهارو کامل درک میکردید و میفهمیدید وتوی ذهنتو ...

اره دقیقا⁦☹️⁩👍

خسته ام،خیلی خیلی زیاد                                       دلم تنگه پرتقاله من...🍊