2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 97 پست
من خودم سه تا بچه دارم و با رفاه مالی کامل ولی خیلی برام عجیبه که میگید رفاه مالی کامل دراینده یعن ...

احسنت خیلی درست میگید منم داشتم تمام کامنت هارو دنبال میکردم ببینم کسی اینو میگه دیدم نه همه میگن اگ‌ پول داری بیار هیشکی نمیگه اگ از بابت روش های تربیتت مطمین هستی بیار اگر میتونی برا بچه دومی هم مثل بچه اول حال و حوصله خرج کنی بیار همه فقط بحث مادی میکنن

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

این بچه ها واقعا گناه دارن بزرگ بشن همیشه حسرت خواهروبرادر توی دلشون میمونه. راضی کردن بچه که فقط درست کردن امکانات نیست از لحاظ عاطفی هم نیاز دارن که یه خواهر یا برادر داشته باشن مثل یه دلگرمی براشون

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن اشک میریزه میگ من تنهام با کی بازی کنم ۴سالشه  هی میگ نی نی بیار  میگ اگ نی نی دا ...

نمیدونم من خودمم بخاطره این موضوع سر دوراهی ام ولی اگه میخای بیاری تا سن بچت کمه بیار

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دخترمن اشک میریزه میگ من تنهام با کی بازی کنم ۴سالشه  هی میگ نی نی بیار  میگ اگ نی نی دا ...

اگه جالب نیست نیار

البته خدا روزی رسونه ولی شرایط اقتصادی مملکت ماهم ر،،،یده

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز است؟  

پسرمنم۴سالشه وطفلی همش خودش باخودش بازی میکنه ودلم کباب میشه براش😔😔منم موندم بین دوراهی

پسرم خیلی اذیت کردنوزادیش شب بیداری وتا۶ماهگی کولیک داشت

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
پسره منم 7سالشه نمیدونم چ کنم نگران و دودلم میترسم 

همین امشب برو تو اقدام دو قلوشه 🙂

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
نمیدونم من خودمم بخاطره این موضوع سر دوراهی ام ولی اگه میخای بیاری تا سن بچت کمه بیار

من فقط مالی میگم کم نیارم

الیته شوهرم ک میگ نیاریم 

چون خودشم تک فرزنده . میگه زرنگ باشیم ب همین یه دونه برسیم

آفرین ب این اعصاب و پشتکار جدی میگم خدا بهتون توان بیشتتر بده

چون مطمئنم اگه اینکارو نکردم چندسال دیگه مثل شما میام تاپیک میزنم ایکاش چندسال پیش تا بچم کوچیک بود براش همبازی میوردم. البته بنده هم از لحاظ روحی وهم از لحاظ مالی تامین هستم خدا هم رزاق هست 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
پسرمنم۴سالشه وطفلی همش خودش باخودش بازی میکنه ودلم کباب میشه براش😔😔منم موندم بین دوراهی پسرم خیلی ...

منم دلم میسوزه براش. اخه خواهر برادرام همه دوتا دارن و همبازی دارن دخترم همیشه حسرت اونا رو میخوره

همین امشب برو تو اقدام دو قلوشه 🙂

😂😂😂

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اگه جالب نیست نیار البته خدا روزی رسونه ولی شرایط اقتصادی مملکت ماهم ر،،،یده

اره پول خیلی مهمه الان . منم موندم . دلمم برا دخترم میسوزه. میگم من الان پول ندارم ولی شاید چندسال دیگ اوضاع مالیم خوب شد ولی توانایی بچه اوردن نداشته باشم اونموقع حسرتشو میخورم