پسرم 7سالشه وضع مالیمون معمولی...همسرم خیلی میگه ی بچه دیگه بیاریم من اوایل ک کلا مخالف بودم ولی الان ی مدته ک دودلم و نگران از تنهایی بچم توی آینده میترسم از طرفی ام میگم اگه یدونه باشه تقریباهمه جور امکانات و رفاهی میتونم براش درست کنم نمیدونم چکار کنم
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
من خودم سه تا بچه دارم و با رفاه مالی کامل ولی خیلی برام عجیبه که میگید رفاه مالی کامل دراینده یعن ...
احسنت خیلی درست میگید منم داشتم تمام کامنت هارو دنبال میکردم ببینم کسی اینو میگه دیدم نه همه میگن اگ پول داری بیار هیشکی نمیگه اگ از بابت روش های تربیتت مطمین هستی بیار اگر میتونی برا بچه دومی هم مثل بچه اول حال و حوصله خرج کنی بیار همه فقط بحث مادی میکنن
این بچه ها واقعا گناه دارن بزرگ بشن همیشه حسرت خواهروبرادر توی دلشون میمونه. راضی کردن بچه که فقط درست کردن امکانات نیست از لحاظ عاطفی هم نیاز دارن که یه خواهر یا برادر داشته باشن مثل یه دلگرمی براشون
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترمن اشک میریزه میگ من تنهام با کی بازی کنم ۴سالشه هی میگ نی نی بیار میگ اگ نی نی دا ...
نمیدونم من خودمم بخاطره این موضوع سر دوراهی ام ولی اگه میخای بیاری تا سن بچت کمه بیار
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
آفرین ب این اعصاب و پشتکار جدی میگم خدا بهتون توان بیشتتر بده
چون مطمئنم اگه اینکارو نکردم چندسال دیگه مثل شما میام تاپیک میزنم ایکاش چندسال پیش تا بچم کوچیک بود براش همبازی میوردم. البته بنده هم از لحاظ روحی وهم از لحاظ مالی تامین هستم خدا هم رزاق هست
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت