پسرم 7سالشه وضع مالیمون معمولی...همسرم خیلی میگه ی بچه دیگه بیاریم من اوایل ک کلا مخالف بودم ولی الان ی مدته ک دودلم و نگران از تنهایی بچم توی آینده میترسم از طرفی ام میگم اگه یدونه باشه تقریباهمه جور امکانات و رفاهی میتونم براش درست کنم نمیدونم چکار کنم
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بنظر من واسه یه بچه داشتن خواهر وبرادر از امکانات بیشتر تو اولویت هست . اگه توانایی شو داری بیار
کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
عزیزم اینجور تصمیم گیری ها خیلی شخصیه، ولی من هر وقت می خوام تصمیمهای بزرگ بگیرم فکر می کنم رفتم به ۳۰ سال بعد و دارم به گذشته فکر می کنم و از خودم می پرسم کدوم تصمیم در نهایت خوشحال ترم می کنه
خونه و ماشین و درامد دارین؟ اگه میتونید تامینشون کنید فک کنم مشکلی نداشته باشه بچه دوم
ماشین داریم ولی فعلا خونه از خودمون نداریم ولی توانایی خرید خونه رو داریم
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️