2777
2789

😞🖤

چیکار کنم بشم چیزهایی ک گفتم

دوست دارم‌تو همه چیز عالی باشم

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

سحرخیز باش

اینجوری ب همه کارات میرسی

حتما ورزش کن

مدیتیشن یادبگیر

اعتماد ب نفستو تقویت کن

زبان یادبگیر

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
سحرخیز باش اینجوری ب همه کارات میرسی حتما ورزش کن مدیتیشن یادبگیر اعتماد ب نفستو تقویت کن زبان ...

چطوری سحرخیز بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستو عالی بخون،،کلاس های مختلف برو،،ورزش کن

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
تو این سن مهمترین چیز واسه شما درس فقط به درست برس و در کنارش زبان یاد بگیر

ولی من میبینم خیلی ها تو این سن موفق شدن خودمم میخوام

چطوری سحرخیز بشم؟

شبا زود بخواب

شبا بعد شام دیگه هیچی نخور

مسواکتو بزن

ک سبک بخوابی

ده بخواب

۶صب بیدار شو

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
شبا زود بخواب شبا بعد شام دیگه هیچی نخور مسواکتو بزن ک سبک بخوابی ده بخواب ۶صب بیدار شو

ن شام یا کلا نمیخورم یا فقط یکی دوتا لقمه . 

ده نمیتونم بخوابم چون درس دارم

ن شام یا کلا نمیخورم یا فقط یکی دوتا لقمه .  ده نمیتونم بخوابم چون درس دارم

خب ۶ بلندشو بخون

خودت رو دوست داشته باش 

دنبال حاشیه ها نرو 

فعلا عاشق نشو و فقط به فکر ساختن آینده ات باش

دنبال یکی از علاقه هات برو و عالی یادش بگیر که بتونی در آینده ازش استفاده کنی 

زبانت رو قوی کن 

به گوشی معتاد نشو 

خوش رو و پرانرژی باش

غذای سالم بخور 

ورزش کن 

برای خودت انرژی مثبت بفرست 

دوستان موفق داشته باش 

کتاب های زندگی نامه بخون اینطوری متوجه میشوی زندگی بالا و پایین داره 

قوی باش

پس انداز داشته باش حتی کم

از دندون هات مراقبت کن 

با مادر و پدرت مهربان باش

عااااشق خودت باش 

در آخر بگم بهت افتخار می کنم که همچین سوال خوبی در ذهنت ایجاد شده 

مطمئنم موفق می شوی!

❤️❤️❤️

الحمدلله 
خودت رو دوست داشته باش  دنبال حاشیه ها نرو  فعلا عاشق نشو و فقط به فکر ساختن آینده ات با ...

ممنونم گل من ❤❤😗