2777
2789
عنوان

هویج

103 بازدید | 16 پست

سلام کدبانوها

خوبین

شوهرم ده کیاو هویج گرفته ک اب بگیریم ولی من چون باردارم نمیتونم بیشتر از یه استکان بخورم. یه بار اندازه دو کیلو اب گرفتیم ولی بقیه اش مونده

حالا شما بگید اگر بخوام مربا بدرستم ، از هر کیلو هویج چفدر مربا در میاد؟ چند تا شیشه اندازه شیشه خیارشور بزرگ؟

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

ای جانم الهی بچتوبه سلامتی بغل کنی میدونم جاش نیست ولی حالا که حامله ای میشه برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هویچ پلو درست کن باهاشون خیلی خوشمزس🍃

ندوست عزیزم..... بعدم مگ چ۴د میشه ادم هویچ پلو بخوره☺️

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

هر 1 کیلو هویج 1 کیلو شکر میخاد

هر شیشه 1 کیلویی خیارشور رو هم فک کنم بین 1 تا 2 کیلو هویج پر کنه (بیشتر 1)

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
فک کنم یک کیلو هویج یه شیشه بررگ بشه

اگ اینجوری باشه خوبه  سه تا شیشه میشه سه کیاو. ولی میترسم بیشتر بشه..منم جا ندارم نگه دارم شیشه هم ندارم

مربا هویج زود کپک میزنه ها

نه عزیز من پاریال دریت کردم هعت ماه بود تا تموم شد. بعوم مربا رو تو شیشه میکنی میزاری فریزر . کم کم در میاریاستفاده میکنی

ندوست عزیزم..... بعدم مگ چ۴د میشه ادم هویچ پلو بخوره☺️

من زیاد از اشپزی سر درنمیارم🍃

ولی فک کنم میشه رنده کنی فریز کنی😶🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
هر 1 کیلو هویج 1 کیلو شکر میخاد هر شیشه 1 کیلویی خیارشور رو هم فک کنم بین 1 تا 2 کیلو هویج پر کنه ( ...

مطمینی ؟ اخه یک کیلو هویج و یه کبلو شکر میشه دو کیلو! اب هم هست وزنش و حجمش بیشتر میشه.. فک نکنم تو یه شیشه جا شه

من زیاد از اشپزی سر درنمیارم🍃 ولی فک کنم میشه رنده کنی فریز کنی😶🍃

ایتفاده نمیشه اخه عزیزم. من همین چند وقت پیش یه عالم هویج و فلفل دلمه و.. رو دور ریختم از تو فریزر. چون چی بشه ادم بخواد سوپ درست کنه به ذره بریزه یا هویچ پلو یا هرچی . اونم تازشو میگیره

ایتفاده نمیشه اخه عزیزم. من همین چند وقت پیش یه عالم هویج و فلفل دلمه و.. رو دور ریختم از تو فریزر. ...

اها ینی اگ فریز کنیم خراب میشه؟

من مادرم دلمه نگینی میکنه فریز میکنه خراب نمیشه🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
مطمینی ؟ اخه یک کیلو هویج و یه کبلو شکر میشه دو کیلو! اب هم هست وزنش و حجمش بیشتر میشه.. فک نکنم تو ...

مطمعنم ک برا هر 1 کیلو هویج 1 کیلو شکر میخاد 

دیگ چقد جا بشه تو شیشه نمیدونم 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..