2777
2789
عنوان

هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 16 پست
مطمعنم ک برا هر 1 کیلو هویج 1 کیلو شکر میخاد  دیگ چقد جا بشه تو شیشه نمیدونم

اره عزیزم یک کیلو میخواد. من جاشو میخواستم بدونم ک چقد جا میگیره

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
اها ینی اگ فریز کنیم خراب میشه؟ من مادرم دلمه نگینی میکنه فریز میکنه خراب نمیشه🍃

نه عزیز خراب نمیشه ولی کاربرد زیادی نداره. نهایتا یک کیلو رو میشه نگه داشت . بیشتر جاگیره و استفاده ای هم نداره

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.