2777
2789
عنوان

بعضی از ما...

275 بازدید | 27 پست

بعضى از ما فكر ميكنيم

كه با هر تغييرى قراره اتفاق خاصى بيفته

واى رفتم دانشگاه

واى #ازدواج كردم

واى بچه دار شدم

واى...

واى نداره!

چرا همه چيز از نظر ما خاص و عجيبه

و با خاص كردن يك اتفاق، عدم و نبود اون اتفاق تبديل ميشه

به يك فاجعه!

اگه ازدواج خيلى خاصه

پس طلاق فاجعه است

اگه بچه دار شدن خيلى خاصه

پس بچه دار نشدن فاجعه است

زيبا نيست؟!

ما همش بين خير و شرهاى ساختگى خودمون

در رفت و آمد هستيم و هر روز عمر و وقت انرژيمون را تلف چيزهايى ميكنيم كه واقعاً نبايد بكنيم

دانشگاه رفتن يك انتخاب و تصميمه

يكى تصميم ميگيره كه بره يكى تصميم ميگيره كه نره

ازدواج هم همينه، بچه دار شدن هم همينه

ما عادت كرديم با خاص كردن رويدادها

عدم و وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم

واسه همينه كه در كشورهاى عقب افتاده

٣٠ سالگى سن خاصيه

چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!

حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه

٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالا

كه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه!

اصن فراتر از اون

از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم

كه حالا از ٣٠ تا ٦٠ نميتونيم بزنيم

والا

اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيه

يعنى عاشق اينيم كه شرايط عادى را بحرانى كنيم

و بعدش براش دنبال راه حل بگرديم

الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن

يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن!

يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!

چى تو سر ماست انصافاً؟!

لطفاً

ياد بگيريم كه ازدواج و مدرك تحصيلى و بچه و...

معيار ارزش گذارى ما نيست

و اينها فقط انتخاب ها و تصميماتيه كه ما

در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم

پس هر موضوعى را اونقدر خاص نكنيم

كه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

ببخشید اما دانشگاه رو خیلیا نمیتونن برن،نه این ک نخوان برن

ب ما ربطی نداره اما همچینم انتخاب" ما" نیست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین به این درک و شعور !

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
فرناز کاربری قبلیت چیشد

شب یک دی تو اعتصاب تعلیق شدم😀😀

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

ببخشید اما دانشگاه رو خیلیا نمیتونن برن،نه این ک نخوان برن ب ما ربطی نداره اما همچینم انتخاب" ما" ن ...

صرفا تمثیل بود

از بیشتر متن های اینطوری بدم میاد و به نظرم مزخرف میان ولی این یکی خیلی خوب بود👌🏻

😍

عزیزم الان همه میتونن دانشگاه برن... یکی دولتی میره یکی آزاد یکی پیام نور یکی شبانه... 

دانشگاه داریم تا دانشگاه

من منظورم از دانشگاه ی رشته خوب و ی دانشگاه خوب و در اینده شغل خوبه همه نمیتونن برن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اها😂😂😂راستی نتیجه اعتصابات چیشد😐😐

هیچی😎😎

دانشگاه داریم تا دانشگاه من منظورم از دانشگاه ی رشته خوب و ی دانشگاه خوب و در اینده شغل خوبه همه نم ...

من خودم پیام‌نور بودم

دانشگاه داریم تا دانشگاه من منظورم از دانشگاه ی رشته خوب و ی دانشگاه خوب و در اینده شغل خوبه همه نم ...

والا الان تو ایران همون دانشگاه خوب هم تهش هیچ چیز خاصی نیست.. البته فکر نکنید کشور های دیگه گل و بلبله نه..اما خب تو ایران آدما با دانشگاه به جایی نمیرسن