2777
2789
عنوان

بعضی از ما...

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 27 پست
من خودم پیام‌نور بودم

خب باشه من کاری ب دانشگاه شما ندارم اما اینی ک یکی رتبه یک میشه و میره ی دانشگاه خوب ی رشته خوب وای گفتن داره چون نتیجه تلاشه و فرق هست با کسی ک تلاش نکرده اما خب ازدواج ربطی ب تلاش نداره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دانشگاه داریم تا دانشگاه من منظورم از دانشگاه ی رشته خوب و ی دانشگاه خوب و در اینده شغل خوبه همه نم ...

دانشگاه فقط دولتی فقط روزانه بقیه دلخوش کنکه 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان همه میتونن دانشگاه برن... یکی دولتی میره یکی آزاد یکی پیام نور یکی شبانه... 

عزیزم... واقعا خیلیا نمیتونن... 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

ه . طلاق چیه؟!

یه زن و مرد . به هر دلیلی . حالا میخواد مشکل طلاق از هرکدوم باشه . نمیتونن باهم بسازن . و به هر دلیلی باهم مشکل دارن ‌‌. ادامه زندگی براشون سخته .

زن نباید تو این موقعیت فقط به خاطره بچه هاش گیره اون زندگی باشه و زجر بکشه .

و مرد هم نباید فقط بخاطره مهریه زجر بکشه .!

مردا باید به خانوم ها حقوقایه اولیه زندگیشونو بدن . مثله حق طلاق‌ و حضانت بچه.

و زن هاهم باید در قبالش مهریه نخوان .

یه زندگی بدونه زنجیر. با عشق !

شیرینیه زندگی هیچکدومتون امیدوارم تلخ نشه:))♡

همین.
والا الان تو ایران همون دانشگاه خوب هم تهش هیچ چیز خاصی نیست.. البته فکر نکنید کشور های دیگه گل و بل ...

کی گفته؟شما دیدی رتبه های زیر صدو ک ب هیچ جا نرسیده باشن؟؟تمام زیر صد ریاضی زیر هزار تجربی و زیر صد انسانی ن تنها ب ی جا بلکه ب صد جا رسیدن،خیلی چیز خاصیه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
والا الان تو ایران همون دانشگاه خوب هم تهش هیچ چیز خاصی نیست.. البته فکر نکنید کشور های دیگه گل و بل ...

عزیزم کوشا همسرته؟

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●
کی گفته؟شما دیدی رتبه های زیر صدو ک ب هیچ جا نرسیده باشن؟؟تمام زیر صد ریاضی زیر هزار تجربی و زیر صد ...

بله دیدم... پسرعمم رتبه  8کنکور انسانی شد . 😊نمیگم الان شغل نداره کار نداره.. اما درآمد آنچنانیییییی هم نداره 

بله دیدم... پسرعمم رتبه  8کنکور انسانی شد . 😊نمیگم الان شغل نداره کار نداره.. اما درآمد آنچنان ...

حتما پسر عمع شما عرضشو نداشته،در امد انچنانی ینی چی؟چند درصد دارن؟همین ک مث خیلیا بیکار نیست ینی خوبه

نمیخوام بحث کنم برای من رتبه خوب کنکور شدن خیلی خاصه و فرق میبینم بین اون فرد خاص و بقیه خب شما نظرت این نیست

نظرت محترم

حتما پسر عمع شما عرضشو نداشته،در امد انچنانی ینی چی؟چند درصد دارن؟همین ک مث خیلیا بیکار نیست ینی خوب ...

دقبفا همین و میگم دیگه... همسر من یه دانشگاه معمولی درس خونده اما حقوقش سه برابر پسر عممه.. تو ایران عرضه بیشتر از رتبه دانشگاه به درد میخوره (من ایران نیستم) 

دقبفا همین و میگم دیگه... همسر من یه دانشگاه معمولی درس خونده اما حقوقش سه برابر پسر عممه.. تو ایران ...

خب همون پسر عمه شما اگر اونجایی ک شما هستین بود حقوقش ۱۲برابر شوهرت بود،پس محل زندگی شوهرشما و پسر عمتون یکی نیست و مقایسشون اشتباههشوهر شما اگر ایران بود شاید یک سوم پسر عمت حقوق داشت،درس بخشی از عرضست

خب همون پسر عمه شما اگر اونجایی ک شما هستین بود حقوقش ۱۲برابر شوهرت بود،پس محل زندگی شوهرشما و پسر ع ...

گلم من یکسال هم نشده مهاجرت کردم.. در آمد تو ایران و گفتم.. باز هم ایشالاااا که به هرجا که میخوای برسی گلم.. به بهترین ها.. با درس خوندن.. با هر راهی که به نظر خودت درسته.. میبوسمت