2777
2789

سلام

من از نظر خودم هم چهره خوبی دارم و هم اندامم مناسب هست و خودم فکر میکنم به نسبت سنم کم سن تر نشون میدم.هیچ عمل زیبایی هم انجام ندادم.

چند روز پیش با دوستانم صحبت میکردیم بعد گفتند هرکس بگه کدوم قسمت صورتش رو بیشتر دوست داره

منم گفتم من کلا از خودم راضی هستم و خودم فکر میکنم خوشگلم ،و همه اجزای صورتم مناسبه

بعد بهم گفتن حالا همچین هم که فکر میکنی ملکه زیبایی نیستی که انقدر خودت رو خوب میبینی

اینم بگم آدمی نیستم که از خودم جلوی دیگران یکسره تعریف کنم اینم چون پرسیدن گفتم هیچ وقت هم نشده چهره یا اندام کسی رو زیر سوال ببرم و ازش ایراد بگیرم

اینکه آدم حتی اگر زشت هم باشه اما از خودش راضی باشه مگه بد هست؟؟؟؟

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن حسودی کردن😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

فک میکنم خوشگلمو نباید میگفتی😁

حسودی کردن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نه خود شیفته  نیستی

خود شیفته اون کسیه که جلو بقیه از خودش تعریف می کنه

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

نه منم همینطوریم ولی سعی میکنم جلو بقیه نگم، ولی قبلا مثلا بهم میگفتن چقد هیکلت خوبه میگفتم آره😅😑 طرف مقابل یجوری نگام میکرد

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

نه عزیزم کار خوبی میکنی که راضی هستی از خودت این یعنی اعتماد به نفست خوبه  . تو بهترینی یادت نره. ای دوستا رو ولشو کنی یسره میخوان اعتماد به نفس ادمو له کنن حسودای پلاستیکی😑

با خدا باش پادشاهی کن😎

این که از خودتون راضی هستید با خود شیفتگی فرق داره. منم از خودم راضی هستم اتفاقا حس می کنم ملکه زیبایی هم هستم حالا هر کس نظر مخالف داره به خودش مربوطه عصبانی هم میشه از این حرف من باز به خودش مربوطه 

زمانی میشه خودشیفتگی که من خودم را برتر از دیگران بودم ولی من خودم را با کسی مقایسه نکردم بگم از فلانی خوشگل ترم خودم را زیبا می دونم و بی نهایت راضی ام و اصلا هم بد نیست 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»