2777
2789
عنوان

دیابت نوع یک و بچه ۷ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 10920 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گفتن جهش ژنتیک بوده

چند واحد انسولین میزنه؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
من خودم دیابت نوع یک دارم... از شیش سالگی مبتلا شدم... چیزی در مورد درمانش با طب سنتی و...نشنیدم..

کجا تشریف دارید؟

ما با یه سری داروها قنداش کنترل شده و میزان انسولینش کمتر شده

نه اصلا متاسفانه دیابت نوع یک دلیلش مشخص نیست یه حمله هست

خواهر من از 18سالگی گرفت اما خب پدر ومادرم از نوع دو داشتن برای خواهرم شد یک اونم انسولین میزنه درمون خاصی نداره فقط چندنفرشنیدم استانبول نوبت عمل لوزالمعده گرفتن باهزینه بالا حدود 10سال هم تو نوبت بودن البته نمیدونم چقدر حقیقت داره شایدم درست نباشه

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

نه ۲۴ ساعت توی کما بود و خوب شد اما انسولین میزنه

دختر خواهرشوهر منم ۷ سالشه اونم یهو حالش بد شد بعد دیدن قندش رو ۵۰۰  الان انسولین میزنه دکتر گفته تا دوسال انسولین بزنه بعد خوب میشه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
پیش دکتر طب سنتی نبردید؟

نه .. فقط مصرف شیرینیجات ب صفر رسیده .. بیسکوییت و نون سبوس دار خوبه براش

الانم ۶ واحد میزنه 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
دختر خواهرشوهر منم ۷ سالشه اونم یهو حالش بد شد بعد دیدن قندش رو ۵۰۰  الان انسولین میزنه دکتر گف ...

نبابا دیگه خوب نمیشه متاسفانه

علتش گفتن حمله عصبی بوده الان هرروز سه بار انسولین میزنه فک کنم ۲ واحد  ان شاالله مشکل بچه شما حل بشه  خیلی مراقبش باش قندش نیفته  چون بالا رفتن وافت قند هردو یه نشانه دارن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

آره من شنیدم یه پسر ۸ ساله دیابت داشته سه روزم بوده انسولین میزده ...سه هفته  داروی طب سنتی مصرف کرده الان قندش از ۱۵۰ بالاتر نمیره ...

فقط به هر کسی اعتماد نکنید از نمایندگی های معتبر آقای تبریزیان که تایید شده هستن دارو بگیرین...