2777
2789
عنوان

دیابت نوع یک و بچه ۷ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 10920 بازدید | 92 پست
عزیزم میشه ازشون بپرسی کجا بردنش؟

استارتر شما کدوم شهری؟! استاد من ازین نوع مریضی خیلی درمان کرده اسمشون دکتر چراغچی هست من خیلی سال باهاش در ارتباطم میخوای بیا خصوصی اگه خواستی داروهارو براتون پست میکنم بچه ۷ ساله گناه داره انسولین بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیرتون بده

پرسیدم

اون طبیبی که ازش دارو گرفتن اصفهان هستن..ولی تو تلگرامم مزاج شناسی میکنن و دارو میفرستن به همه جا

شماره اون طبیب رو گرفتم ولی نمیشه اینجا بذارم 

خصوصی میفرستم واستون

سلام عزیز دل ماهم از دیروز با مشکل شما مواجه شدیم برادرزاده ام با بی حالی و تب راهی بیمارستان شد متوجه شدیم قندش پانصد الآنم ای سیو .انگار آوار رو سرمون خراب شده .دل همچون خونه نمی‌دونیم چیکار کنیم گناه دارن انسولین بزنن

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

سلام عزیز دل ماهم از دیروز با مشکل شما مواجه شدیم برادرزاده ام با بی حالی و تب راهی بیمارستان شد متو ...

آخی عزیزدلم

فقط خونسردی خودتون حفظ کنید

اتفاقی هست که افتاده

سخته اوایل میدونم

امادیگه عادت میشه

فقط حتما حتما هز همین الان شروع کنند به اموزش دیدن

زنگ بزنن گابریک

اموزش انلاین دارن

آخی عزیزدلم فقط خونسردی خودتون حفظ کنید اتفاقی هست که افتاده سخته اوایل میدونم امادیگه عادت میشه ...

پذیرشش برامون سخته همش به خودمون میگیم خوب میشه 😞

حال بچتون چطوره خودش پذیرفته سخت نیست هر روز آمپول بزنه شما براش می زنید؟

اولش لاغر شد

الان عالیه خداروشکر

انسولین خودش میزنه

تست خودش میگیره

از بس علاقه داره

من آموزش دیدم

همش فیلم دانلود میکردم تا یاد بگیرم کربوهیدرات شماری خیلی مهمه

بگو همین که بیماری درمان داره خداروشکر کنه

ولی میتونه پیش دکتر روازاده هم ببرتش

دارو گیاهی میدن

خیلی خوبه

یا دکتر میرغضنفری

اولش لاغر شد الان عالیه خداروشکر انسولین خودش میزنه تست خودش میگیره از بس علاقه داره من آموزش د ...

خداروشکر ما هم در فکر یه دکتر گیاهی در کنار تزریق انسولین هستیم.خیلی سخته خدا خودش کمک کنه.ان شاا... یه درمان قطعی براش پیداشه.چطور تونستین دخترتون علاقه مند کنید خودش بزنه خودش بپذیره این قضیه رو