2777
2789
عنوان

بچه ها هفته 32 وزن جنینم

3704 بازدید | 115 پست

رفتم سونو تو هفته 32 وزن جنین 1900 بود

خودم خیییییییییییییییییلی چاق شدم 90 کیلو هستم الان قبل بارداری 68 بودم

به نظر شما تا هفته 38 چند کیلو میشه

با توجه به چاق شدن خودم به نظرم بچم وزنش کمه.نه؟

ارع بنظر منم کمه خیلی

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره عزیزم

منم قبل بارداری ۶۵ کیلو بودم 

هفته آخر ۹۵ کیلو شده بودم

دخترم ۳۳۰۰ بود ب دنیا ک اومد

نرمال بود

چقدر دوسم داشتی چقدررررر دوستت داشتم ..ب همه آرزوهامون رسیدیم.....آره ب هم رسیدیم سال ۹۳....ولی چرا تو اون همه مهربون من نیستی دیگه👨‍👩‍ 

هفته ۳۴ وزن جنینم ۲۴۰۰ وزن خودم ۸۶

قبل بارداری ۷۲ کیلو بودم. دکتر گفت هم وزن خودت هم وزن جنین زیاده

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

نی نی من تو ۳۰ هفته ۱۹۰۰ بود گفت زیاده این وزن واسه ۳۲ هفته اس واسه شما نرماله...خودت خیلی اضافه شدی من همش ۹ کیلو اضافه شدم دکترم میگه رعایت کن زیاده

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤

ببین نظر دکترت شرطه و اگه زیر ۲۵ سال هستی هرچقدر جونتر باشی بچه سبکتر دنیا میاد

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده