2777
2789

من پارسال چرخ ژانومه ۸۰۱شوهرم واسم گرفت و رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کردم که کرونا اومد نشد ادامه بدم چون باید دخترمو بزارم مغازه باباش برم کلاس و دلم نمیاد میترسم مریض شه یکمی پایشو یاد گرفتم در حد ده درصد،،،،بعد به نظررتون میتونم تو خونه از اینترنتو تمرین یاد بگیرم؟؟؟!!!!خیلی صفر هستم ،،،،یه مدته احساس بی انگیزگی میکنم شوهرمم گفته اگه تو یادگیریت پیشرفت کنی اینده حمایتت میکنم حالا اگه بخای کاری چیزی کنی چون با هر کاری انجام دادن موافق نیس ولی میکه خیاطی یه هنره و ارزش داره منم میخام یه پولی به دست بیارم ،،،،چقد طول میکشه به نطرتون؟اصلا میشه تو خونه با تمرین جلو برم؟🥺

دخترم دنیای من♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین الان در مورد خیاطی تاپیک زدم کسی نیومده فعلا 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

تو کلاس بهتر یاد میگیرین 

مثلا طرز دوختن رو که خیلی مهمه شاید از رو کتاب یا اینترنت راحت بشه الگو دراورد اما کلاس یه چیز دیگه ست.

دوختها استین اینا مهمه.

من کلاس رفتم اما الان احساس میکنم باید بیشتر یاد بگیرم 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
میشه پیشرفت کرد؟؟چون مربیم هم زیاد خوب نبود

سخته ولی میشه

باید تلاشت دو برابر باشه چون کلاس نمیری تو اینستا هم هست پیج اموزش خیاطی  یکی که من دیدم قسطی میگیره مال مریم کهندل

شرایطشو ندارم‌وگرنه میرفتم

انشااله جورمیشه 

منم تو شهر غریب بچمو میزاشتم یش باباش میرفتم گاهی میوفتاد صبح با خودممیبردم اموزشگاه با کلی خوراکی واسباب بازی وبندو بساط 

هیچ نمیفهمیدم 

انقدر حواسم بهش بود همه رو مینوشتم میومدمخونه

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

اره عزیزم  میشه چرا نشه  فقط باید تلاش کنی   هر چی میبنی  وبدوز  لازم نیست اندازه بزرگ بدوزی فقط کوچیک بدوزی کافیه از دامن  شروع کن بعد بالاتنه  شلوار بچگانه  اینارو می تونی یاد بگیری ولی ضخیم دوز و مجلسی  اگه دوست داری یاد بگیری  با ید کلاس بری