2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار میکنید

141 بازدید | 3 پست

ما دوتا ماشین داریم یه ماشین از برادرشوهرم خریدیم تمام طلاهام رفت نصفه قطعات ماشین باز کرده اصلی ها نه ضبط وباند واینا مادرشوهرم سمت اون گرفت هنوز سند نخورده جنگ بعد الان مادرشوهرم اینجاست برای زایمانم اقوامشون فوت کرده باید برن شهرستان بیان شوهرم میگه ماشین گفتم ببرن میگم چرا اون یکی نمیبره باباش دست فرمون ندار منم کلی زندگیم اون ماشین یه حلقه هم ندارم چرا باید بدم 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

راستش از قدیم میگفتن با اقوام شریک شدن و معامله نکنید راست میگفتن چون نه میتونی بجنگی نه میتونی بیخیال بشی نه پای دادگاه بیاد وسط کارتون از اول اشتباه بود . همسرتم خب دلش میخواد به پدر و مادرش ب سه ابن ربطی به موضوع برادرشوهر نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش از قدیم میگفتن با اقوام شریک شدن و معامله نکنید راست میگفتن چون نه میتونی بجنگی نه میتونی بیخی ...

اخه برادرشوهرم دنبال این ماشین بگیر کار وبکشون دادگاه یا دوباره از روش باز کرد چی اینا هم میرن اونجا من میگم اون یکی ماشین ببرن این بخدا تا گوشواره گوشم سرش فروختم 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝