2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ناامید وجدیدا غرمیزنه

379 بازدید | 14 پست

شغلش ازاده کفش فروشیه.بعد بازارشون این روزا بخاطر کرونا مثل قبل نیست و ناراحته.بعد مثلا میاد برای من میگه واقعا بهم میریزم اصلا اونقدد استرس و ترس میگیرم هنوز عقدیم خونه خودم نرفتم،دوس داشتم یه کاری میکردم براش روزی ورزق بیشتر شه و خودم غصه نخورم

کاملا عادیه

همه همینن

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همین

تازه ماشینشم فروخته همش دل تنگ ماشین میشه و هی غر میزنه

من خونه خودمم بچه هم دارم و استرس میگیرم وقتی میبینم مرد خونم اینجوری نا امید

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

اون نمیاد بهت بگه که غصه بخوری میگه که اروم بشه. شما فقط دل داریش بده و باهاش همراهی کن. نمیخواد کاری کن در واقع مردها با حرف زدن خودشونو خالی میکنن کمک نمیخوان

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میتونی خودت هم کار کنی اگه دوس داری و وقتشو داری 

تایمم کاملا ازاده اما لیسانسم دارم اما واقعا هیچ کاری نیست توی دیوار که اصلا تعطیله پیام میدم میگن عکس بدع خوشمون اومد بعدبیا برای مصاحبه!

تایمم کاملا ازاده اما لیسانسم دارم اما واقعا هیچ کاری نیست توی دیوار که اصلا تعطیله پیام میدم میگن ع ...

نه اونطوری نه منشی مطب خوبه خیاطی و کار توی کارگاه و کمک ارایشگر و فروشندگی اینا 

شوهر منم همین تازه ماشینشم فروخته همش دل تنگ ماشین میشه و هی غر میزنه من خونه خودمم بچه هم دارم و ...

اره شوهر منم ماشینشو فروخته کلا خیلی ناله میکنه من الان ک خونه بابامم مشکلی ندارم میترسم برای اینده که نتونم از پس زندکی بربیام واقعا تصویری اززندکی مشترک ومسئولیت هاش ندارم خیییلی استرس دارم واقعا،سخته؟

اون نمیاد بهت بگه که غصه بخوری میگه که اروم بشه. شما فقط دل داریش بده و باهاش همراهی کن. نمیخواد کار ...

نکته مهمی بودمرسی منم بقول شما غرمیزنم بهش میگم خب همه کارمیگنن این روزا برای همه هست.میدوونین یک تصویری ازمرد توذهنم هست که تکیه گاهه گه زنشو اروم میگنه اما وقتی این چیزا رومیشنوم میگم مثلا فک گنم فقط شوهرمن اینطوریه که بمن میگه یکجورایی میخاد استرسو بمن منقل کنه بجای اروم کردن

نکته مهمی بودمرسی منم بقول شما غرمیزنم بهش میگم خب همه کارمیگنن این روزا برای همه هست.میدوونین یک تص ...

اونم ادمه ببین دیگه چقدر باید کم اورده باشه که میاد پیشت حرف بزنه. بعدم شوهرت هنوز شناختی نداره ازت نمیدونه اگر برید سر زندگیتون شما چجوری هستی پرتوقعی سرکوفتش میزنی یا همراهیش میکنی. برای همین هم بیشتر استرس بهش وارد میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره شوهر منم ماشینشو فروخته کلا خیلی ناله میکنه من الان ک خونه بابامم مشکلی ندارم میترسم برای اینده ...

تا زمانی ک بچه نداری سخت نیست چون ۲نفرید و حتی با اتوبوس هم میشه جایی برید و یا حتی نون خشک بخوری ولی باوجود بچه زندگی دچار استرس میشه

پوشک،شیرخشک و یا حتی خوردن غذای خوب برای داشتن شیر در سینه

من خودم ۷ماه اول زندگیم بی پولی کشیدم و کلی قسط و قرض و مصیبت و سختی ولی چون بچه نداشتم غمم نبود

اما الان شرایط فرق کرده و وجود بچه استرس بیشتری بهم وارد میکنه چون با وجود این بیماری برای رفتن ب دکتر هم باید ماشین باشه...

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
تا زمانی ک بچه نداری سخت نیست چون ۲نفرید و حتی با اتوبوس هم میشه جایی برید و یا حتی نون خشک بخوری ول ...

درست میگین پس خیلی استرس نداشه باشم فعلا تا دوسه سال بفکر بچه نیستم...انشالله به امیدخدا که شمام به زودی روبه راه شه اوضاعتون پفک نمکی جان💕

درست میگین پس خیلی استرس نداشه باشم فعلا تا دوسه سال بفکر بچه نیستم...انشالله به امیدخدا که شمام به ...

ممنون عزیزم اره ناراحت نباش چون ۲تا ادم بزرگ و عاقلید و خودتو نگران نکن و تا میتونی از دوران نامزدیت لذت ببرو انشاالله مشکل همسر شماهم حل بشه