2777
2789
عنوان

بوسیدن بچه توسط دیگران

968 بازدید | 21 پست

سلام بچها لطفا منو راهنمای کنید چه کنم و چجور  رک بگم که بچمو نبوسن خانواده شوهرم هرجوری بهشون میگیم فایده نداره غیر مستقیم خودمون گفتیم مادرشوهرمم گفته ولی بازم صورت بچه رو میبوسن بخاطر کرونا میترسم لطفا یه جوری که بهشون بر نخوره یادم بدید تا بگم بهشون و رک باشه

بگو ما خودمون نمیبوسیمش بخاطر کرونا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اصلا راهشون نده مادر خودت و مادر همسرت کافی هستن کی الان تو کرونا میاد دزدن بچه ماچش هم میکنه😡😡😡😡 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لصلا این قضیه شوخی بردار نیست ویروسی که تو دهانه یه نفره ممکنه به بچه منتقل بشه   بهتره همسرت به خانوادش بگه اینکارو نکن ولی با ملایمت و مهربانی چون واسه بردارزدم اینقد داداشم با تندی صحبت کرد الانم که بزرگ شده رغبتی واسه دراغوش کشیدن و بوسیدنش ندارم

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
بگو ما خودمون نمیبوسیمش بخاطر کرونا

گفتم فایده نداره جاریم از عمد میاد میبوسه مدتها هپ نرفتیم انجا دیرم شوهرم تحت فشاره کرونا هم نمیره ولی خب ایقد بهم فشار میاد که دارم دیونه میشم 

من همینو گفتم شوخی نیست مثل شیر وایستا همینو بگو قهر کردن بدرک مادر بودن سخته و از خود گذشتگی زیاد م ...

خوشبحالت واقعا من شوهرم نمیزاره عادی و با لحن خوبم به پدرش حداقل بگم چه برسه اینجوری ...

اونا باهات قهر نکردن

خوشبحالت واقعا من شوهرم نمیزاره عادی و با لحن خوبم به پدرش حداقل بگم چه برسه اینجوری ... اونا باهات ...

قهر نکردم دیگه خونم نمیان حتی خواهرهام ولی مهم بچمه هر کی میخواد ناراحت شه حتی شوهرم

قهر نکردم دیگه خونم نمیان حتی خواهرهام ولی مهم بچمه هر کی میخواد ناراحت شه حتی شوهرم

خوشبحالت بچت چند وقتشه؟؟

من یه سریم برادرشوهرم کرونا داشت بوسش کرد بچه تب کرد و بازهم از رو نرفتن