2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید پسرم بالا آورد

137 بازدید | 19 پست

سلام پسرم چهار سالشه ما دیشب از جایی اومدیم پسرم تو راه خوابید برا شام هرکار کردم پانشد ساعت 6 صبح پاشد منم برنج و مرغ گرم کردم خورد بعد هی گفت دلم درد میکنه و... یهویی خیلی غلیظ بالا آورد همه رو ودلش دیگه درد نکرد... چیکار بود؟!!! و الان لباش سفید شده چی بدم قندش نیوفته و بالا نیاره..؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو چه حسابی شش صبح مرغ و برنج میدی به بچه ؟؟؟

غذاشو که نمیدزدین ظهر میخورد 

شاید هم از قبل مریض شده دلش پر بوده

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

فعلا هیچی نده بزار معده اش آروم بگیره،تند تند بهش بخوای یل چیزی بدی هی بالا میاره، احتمالا سر دلش گرفته، خواستی شروع کنی اول از مایعات خیلی کم شروع کن بعد کم کم غلظت ببر بالا ولی خیلی کم که معده تحریک نشه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...
رو چه حسابی شش صبح مرغ و برنج میدی به بچه ؟؟؟ غذاشو که نمیدزدین ظهر میخورد  شاید هم از قبل مر ...

خب چیز دیگه نمی‌خورد کلا صبحانه دوس نداره.. همش میگفت گرسنمه غذا بده

یه لیوان دوغ وعرق نعناع با نمک بده بهش زورش نکن چیزی بخوره بذار معده ورودش از تب وتاب بیفته خودش درخواست کرد بهش غذا تازه پخته شده بده 

سیب زمینی پخته هم دل درد وتهوع رو خوب میکنه

خب چیز دیگه نمی‌خورد کلا صبحانه دوس نداره.. همش میگفت گرسنمه غذا بده

دلش از قبل پر بوده ریخته 

من فکر میکنم شما خیلی به بچت غذا میدی 

خواست به غذا خوردنش باشه

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝