2777
2789
عنوان

اگه از همسر دلشکسته شدید پس بخونید

268 بازدید | 14 پست

یک زمانی روابطم با همسرم به هم خورده بود، از دستش خیلی ناراحت بودم، نمی دانستم چه کار کنم. با خودم فکر میکردم وقتی انقدر زود ناراحت می شوم، این بخاطر ضعف در توحیدم هست. یاد حرف دوستم افتادم که وقتی از حج که برگشته بود، می گفت با توجه به اذکار تسبیحات اربعه می توان مشکلات را رفع کرد.

با خودم مرور کردم و گفتم:

*سبحان الله...*

فقط خدا منزه از هر عیب و نقصی است. من چرا فکر می کنم همسرم هیچ عیبی نباید داشته باشد؟ او هم مثل من دارای عیب و نقص است و تنها بی عیب خداست.

*الحمدلله...*

به یاد خوبی هایش افتادم. اگر چند عیب دارد، در عوض خوبیهای زیادی هم دارد. به یاد داستان‌هایی می افتم که مرد خانواده مشکلات زیاد و غیر قابل تحملی داشته. با خود گفتم الحمدلله که مومن و هیأتی است، الحمدلله که سالم هست، الحمدلله که...

*لااله الا الله....*

یاد "من چرا بکنم؟" های خودم افتادم. چقدر گذشت برایم سخت بود. میگفتم "من چرا کوتاه بیام؟ من چرا همش گذشت کنم؟"

من! من! اصلا هرچی میکشم از دست این من هست. خدایا تو چی از این بنده  ات میخواهی؟

تو حتما آشتی و لبخند را به قهر و کینه ترجیح میدهی. حالا چه فرقی دارد که کی کوتاه می آید و البته چه بهتر که این افتخار نصیب من باشد.

*الله اکبر...*

من اصلا در همسر به دنبال چی هستم؟ آرامش؟ تکیه گاه؟ تامین خوراک و پوشاک؟ تامین نشدن همین ها هم عامل ناراحتی مان می شد ولی اینها را که خدا تضمین کرده...

پس من اشتباه رفتم...

من اشتباه دیدم...

خدایا من اشتباه کردم. در همه اتفاقات و پدیده ها باید به دنبال تو می بودم. از بقیه چه انتظار پوچی داشتم...

الله اکبر...

دیگر می خواهم سعی کنم هر روز با اذکار تسبیحات اربعه زندگی کنم و اینطوری دورت بگردم خدای عزیز من!

چقدر دلم می خواهد بروم چایی دم کنم و با یک شیرینی برای همسرم ببرم☕️🍪.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاه قشنگیه 💕

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

سلااااااااااااااااام با اجازه ( استارتر جان) راضی باش لطفاً

سلااااااااااااااااام 

حالا که پربازدید شده لطفا

برای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

ریشه کن شدن ویروس منحوس

صفر شدن فوتی ها

صفر شدن مبتلا ها

موفقیت ایران در واکسیناسیون

حفظ امنیت ایران 

ازدواج همه جوونا

هم لطفا دعا کنید

و صلواتی هم هدیه به روح بلند سردار دلها ، سردارشهید حاج قاسم سلیمانی و یارانشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج بحق الحسین

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

چقد قشنگ بود واس بچمون هم بگو.چجوری اینحوری فک کنیم. بچه سرسخت.پدرم دراورده نمیتونمم از شیر بگیرمش

منم تحت تاثیر قرار گرفتم . متنی بود که برام ارسال شده بود و اینجا کپی کردم. اما نکته اصلی متن همینه که همه ی مشکلات با این جهان بینی و این طرز تفکر آسون میشه. در هر پدیده ای بایست به دنبال خدا بود. 

شیر گرفتن بچه رو منم شیش هفت ماه پیش تجربه کردم خیلی برای خودم سخت بود که بچه رو جدا کنم و بیشتر خودم غصه میخوردم. اما با کمی صبر و تحمل درست میشه عزیزم. بی طاقتی نکن   

همسرم این چیزایی رووک تو گفتی رو نداره خوبی در حق من نکرده هرچی زور میزنم می بینم از روز اول زندگیم ...

عزیز دلم منم این متن رو کپی کردم این ویژگی های همسر من نبود. گاهی پیش میاد برای هممون اونقدر زندگی بهمون سخت می گیره که منزجر میشیم از همه چیز. اما به نظرم با این نگاه و با فکر که خدا ناظر ماست و زندگی می کنیم برای رسیدن ب خدا چیزای دیگه بی اهمیت میشن.

عاشق این شعرم: هر که در این بزم مقرب تر است

جام بلا بیشترش می دهند

تازه گیا هم ی چیزایی شنیدم حتی نمیخام به چشماش نگاهم کنم بدم اومده ازش

به نظرم همه ی تلاشتو بکن برای رفع مشکل بینتون.  با کناره گرفتن از همسر مشکلی حل نمیشه. این که حرف نزنیم و نگاهشون نکنیم واقعا چاره نیس. خودم هم معمولا وقتی ناراحتم ازش همینجوریم. اما واقعیتش اینه مردا تا زمانی که به طور واضح از علت ناراحتی مون باشون حرف نزنیم اصلا هیچی نمیفهمن. باش حرف بزن از ناراحتیت بگو با حفظ احترام . ان شا الله حل میشه عزیزم.