2821
2789

بگو شوهرم خوشش نمیاد 

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو ممنون نیاز نداریم و تن دخترم خوشم نمیاد لباس کهنه بپوشونم.

من هم لباسهای پسرم اونایی که تمیز و نو هستن رو میدم خواهر شوهرم برای پسرش چون وضع مالیشون بده. ولی لباسهای کهنه یا لکه دار رو نمیدم.

منم خواهرشوهرم اینکارو میکرد اما نو میداد منم میگرفتم اما تنش نمیکردم 

حالا جاریم تمام لباسای دختر منو میگرفت برا دخترش اما خب من همه و نو و مارک بودن 

حالا میبینم یه دست لباس دخترشو که من جای دستگیره هم استفاده نمیکنم داده میگه نوئه بکن تن دخترت 

منم گفتم ممنون عین همینو دارم 

مثلا خواسته تلافی ۵ سال لباس بردن از دخترمو بکنه اینجوری 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘

بگو خیر ببینین باهاشون کاشی و سرامیکهامو تمیز میکنم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
کارگاه تولیدی لباس داریم 

بگیر ازشون به عنوان کهنه واسه تمیز کردن گاز و اینا استفاده کن وقتی هم اومدن خونه تون عمدا نشونش بده یه جوری،دیگه خودش نمی‌ده بهت اگه هم گفت چرا اینکار کردی بگو والا عزیزم بچه ی من اینقدر لباس داره از خودش کمدش دیگه جا واسه اینا نداره گفتم دور نریزم اینجوری استفاده کنم

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
بگیر ازشون به عنوان کهنه واسه تمیز کردن گاز و اینا استفاده کن وقتی هم اومدن خونه تون عمدا نشونش بده ...

دیروز آخه لباس داده بود شوهرم عصبانی شد لباسا و برداشت برد به خواهرش بده  و کلی هم درگیری خواهر شوهرم چیزی بگه من چی بگم 

دیروز آخه لباس داده بود شوهرم عصبانی شد لباسا و برداشت برد به خواهرش بده  و کلی هم درگیری خواهر ...

بگو عزیزم بحث بین شما و داداشت به من ربطی نداره شما که اخلاق داداشت رو میدونستی چرا این کار رو کردی ما خدا رو شکر اون قدری داریم که بتونیم واسه بچه مون لباس بخریم

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪