2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114870 بازدید | 1464 پست
شوهر من اینقدر حرفای ناراحت کننده شو واقعی بهم گفته که اگه یه حرفای خوبی هم بگه ارزشی نداره...تو دلم ...

عزیزم به نظرم حرفای قشنگ ی مرد که عادت به گفتن این حرفا نداره خیلی عمیق تر از حرفای کسی هست که همیشه میگه این حرفهارو

ااخه این مردا حتما خیلی خانومشونو دوست دارن که برخلاف میلشون یا عادتشون بازم ابراز علاقه می کنن😉

گفت تا من داری غصه نخور هر وقت من مردم بشین غصه بخور گفت خودم پدر و مادرت میشم جای همه بهت محبت میکنم کلا حرفای قشنگ زیاد میزنه یه موقع جفتمون ساکتیم تو ماشین یه دفعه میگه عشق منیا خیلی خوشم میاد 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع محبت نمیکرد ولی فحشم نمیداد فکر میکردم بعد ازدواج درست میشه لعنت به من که بخاطر من باید به ...

دورت بگردم حرف باد هواست مگه زبان تلخ اون آقا ب حقیقت تبدیل میشه خدای نکرده؟برگرده ب خودش تو غصه نخور گلی😞از اول نمیدید قیافه تو مگه؟تازه یادش وومده؟بچه داری؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

وقتی کاری براش میکنم، مثلا چای و میوه میارم یا بعد از خوردن غذا میگه "خدا خیرت بده دستت درد نکنه"

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

همیشه میگه همه زنای دنیا یه طرفن یه تار موی تو یه طرف😍

یا مثلا میگه انقد دوست دارم دلم میخواد بخورمت😅🤣

وقتایی ک عصبیه حتی از دست خودمم ک عصبیه مث بچه ها میاد تو بغلم خودشو جا میکنه میگه دردم تویی درمونم تویی❤❤❤❤❤❤❤❤❤

این آخریه رو هردفعه میگه اشکم درمیاد

گفت تو شیشه عمر منی البته نمیدونم راسته یا الکی😃 وسط یه دعوای جدی که من خیلی از کارش ناراحت شده بود ...

شوهر منم تو دعواها حرفای خیلی قشنگی میزنی البته آخرش ک من دارم گوله گوله اشک میریزم 

خوش بحالتون عشقاتون پایدار انشالله زندگیاتون بهتر ازاینا بشه چقد با حرفاتون گریه کردم  آخه مگ ...

انشالله به زودی خدا حال دلتونو خوب کنه

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
فقط تنها چیزی که از خدا میخوام همینه که بدونم خوب شده دیگه هییییییچی از دنیا نمیخوام نه خونمون نه ما ...

انشاالله عزیزم خودت روخیلی داقون نکن بزارلاعقل واسه وقتی که خوب شدتوروسالم وقبراق ببینه نه داقون ترازخودش٫درضمن تودربرابربچه هاتم مسئولی واونابهت احتیاج دارن وتنهاتکیه شون فقط تویی پس طوری به بچه هات برس که وقتی خوب شدانشاالله به داشتن همچین زنی افتخارکنه٫میدونم سخته ولی  توحتمامیتونی حتی شده به خاطربچه هات