2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114868 بازدید | 1464 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم اگه من بمیرم تو زن میگیری ؟ گفت تو تا منو سکته ندی نمیمیری 😑 یکم پوکر فیس شدم بعد گفت مگه من اصلا بدون تو میتونم زندگی کنم و ....😂😂منم فحشش دادم

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
نمیشه که. بگرد یادت میاد😁

یبار گوشوارمو گم کردم یبار دیگم ی چیز گرون ا دستم افتاد خونه باباش بودیم اونجا فهمید فک کردم ناراحت شه خندید گفت فداای سرت....حالا مامانش و خواهراش و جاریام😁

یه بارم رفته بودیم شیرینی فروشی گفتم همش خوشمزه س نمی دونم کدومو انتخاب کنم. گفت همشو بخوریم گفتم اون وقت ازینجا باید ببری بیمارستان منو. گفت دیگه این حرفو نزن تو فقط یه بار می ری بیمارستان اگه خواستیم بچه بیاریم همین. همیشه سلامت باشی😍

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

یه چیزش خیلی برام شقنگ بود هنوز ازدواج نکرده بودیم با یه خیلی گل نرگس و یه عطر اومد جلوی خوابگاهم معذرت خواهی بعد گفت ببخشید من نمیدونم چه کاری درسته گه کاری غلط ولی ببخشم 

یبارم با همسایمون دعواش شده بود من جلوشو گرفته بودن توی دعوا بازوهام کبود شده بود گفت ببخشید نمیخواستم بهت آسیب برسونم ♥️♥️♥️

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•