2777
2789
عنوان

قهر اومدن خونه پدری

284 بازدید | 21 پست

سلام ممنون از وقتی که میذارین

من ۲۳سالمه۲۱سالگی عقد کردم عید امسال عروسیم بود که به لطف کرونا کنسل شد و...شش ماهه رفتم سر خونه زندگیم،تو این ۶ماه،۳ماهش رو خونه باباش بودیم که تو روستا هستن و به بهونه رسیدگی به باغ پدرش که نابیناست،هی مادرش اذیتم کرد کوچک ترین و پیش پاافتاده ترینش اینه که موقع چایی خوردن ما خوردی خوردی بعدش حق نداری یه چایی دم کنی برا خودت و..،به پدر مادرم توهین کرد و همیشه کولی بازی درمیاورد تا آخرین بار که گفت از خونم برو بیرون و...منم نمیرفتم بزرگتراشون گفتن تو هفته ای یبار بیا اشتباه کرد با ما 

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی که خونه خودمونیم در کمال آرامش زندگی مونو میکنیم اما باز بهش اصرار میکنن پاشو بیا زنتم نباید تنها تو خونه بمونه بمونید اینجا کارتون که تعطیله چرا اونجا تو خونه نشستید

منم که دوس ندارم برم نهایتش دو روز میتونم تحملشون کنم بیشتر از اون نه خیلی خاله زنکن تهمت میزنن راحت بهم شوهرمم میگه میبینی پدرم نابیناس جدی نگیرشون

خب بعدش

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

خب🤔🤔

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏

زودباش دیگه چرا یجا  تعریف نمیکنی

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

اینم بگم که من پی ام اس شدید دارم قبل پریود اصلا حوصله مامان خودمم ندارم

دو روز پیش شوهرم گفت میریم خونه پدرم هااا گفتم تازه اومدیم چخبره من که نمیام حمله کرد سمتم زد تو گوشم

پنج دیقه بعدش گفت ببخش اشتباه کردم و...ولی چون بار دومش بود دلم باهاش صاف نشد

اینم بگم که من پی ام اس شدید دارم قبل پریود اصلا حوصله مامان خودمم ندارم دو روز پیش شوهرم گفت میریم ...

چه زودجومیگیرتش وکتک میزنه سریه موضوع بیخودی ک باحرف زدن هم میشه حل کرد😐

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏

تا اینکه بزور منو برد خونه پدرش اونجا گفتن چرا ناراحتی و...گفتم پسرتون منو زده پدرش گفت لابد زدنی بوده زده و توهین کرد بهم منم چیزی نگفتم هی گفت گفت رفت رو اعصابم رفتم به پدرم زنگ زدم بیاد دنبالم 

بروز رسانی گوشیم سوخت زودباش دیگه

تا دو ساعتی که طول کشید پدرم بیاد پدرش گفت جاش نمونده که چطوری میخای ثابت کنی؟قشنگ داشتن کیف میکردن که زده 

تا اینکه پدرم اومد شوهرم اصرار خاصی نکرد که نرو و...منم اومدم خونه پدرم

ببخشید زیاد منتظر موندین کسی از قهر نتیجه گرفته؟درس شده؟

باید بشینین درست و حسابی باهاش صحبت کنی بهش بفهمونی که باید بهت احترام بزار یعنی چی که تا یچیزی بشه بیاد بزنه. عجب پدر احمقی داره بهش میگفتی تو که کوری از کجا میدونی جاش مونده یا نه