#دونات .....کاری از فاطمه جان
شیر ولرم یک لیوان/خمیر مایع یک قاشق غذاخوری/شکر یک قاشق غذاخوری/نمک کمی مخلوط کنید بزارید ور بیاد
تخم مرغ دو تا /شکر سه قاشق غذاخوری/ کره یا روغن جامد لادن طلایی70گرم/آرد چهار لیوان
ابتدا شیر و خمیر مایه و نمک و شکر رو که مخلوط کردیم و ور آمده رو میریزیم داخل کاسه بزرگ حالا تخم مرغ و شکر و کره نرم رو داخل کاسه ریخته و با هم زن خوب هم بزنید یکدست شد آرد رو الک کنید سه لیوان را یک مرتبه بریزین و یک لیوان را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد حالا روی ظرف رو یک ساعت بپوشانید بعد از یک ساعت پف خمیر رو بگیرید و کمی ورز بدین روی سینی رو چرب کنید از خمیر یک گلوله به اندازه نارنگی کوچک بردارین دایره ای پهنش کنید به ضخامت نیم سانت بعد با یک قالب گرد وسطش رو در بیارین و داخل سینی چرب شده بچینین و روی سینی رو پارچه بکشین نیم ساعت استراحت بدین بعد داخل تابه کوچک روغن بریزین داغ که شد سرخ کنید یک کم که یک طرفش سرخ شد سریع برش گردونین تا طرف دیگر هم کمی سرخ بشه و خوب پف کنه بعد سرد شدن روش شکلات یا پودر قند و پودر پسته بریزین و در کنار عزیزانتون میل کنید