2777
2789

لطفا

نمیتونم پیدا کنم؟ 

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونات تو روغن سرخ میشه 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

#دونات .....کاری از فاطمه جان 

شیر ولرم یک لیوان/خمیر مایع یک قاشق غذاخوری/شکر یک قاشق غذاخوری/نمک کمی مخلوط کنید بزارید ور بیاد 

تخم مرغ دو تا /شکر سه قاشق غذاخوری/ کره یا روغن جامد لادن طلایی70گرم/آرد چهار لیوان

ابتدا شیر و خمیر مایه و نمک و شکر رو که مخلوط کردیم و ور آمده رو میریزیم داخل کاسه بزرگ حالا تخم مرغ و شکر و کره نرم رو داخل کاسه ریخته و با هم زن خوب هم بزنید یکدست شد آرد رو الک کنید سه لیوان را یک مرتبه بریزین و یک لیوان را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد حالا روی ظرف رو یک ساعت بپوشانید بعد از یک ساعت پف خمیر رو بگیرید و کمی ورز بدین روی سینی رو چرب کنید از خمیر یک گلوله به اندازه نارنگی کوچک بردارین دایره ای پهنش کنید به ضخامت نیم سانت بعد با یک قالب گرد وسطش رو در بیارین و داخل سینی چرب شده بچینین و روی سینی رو پارچه بکشین نیم ساعت استراحت بدین بعد داخل تابه کوچک روغن بریزین داغ که شد سرخ کنید یک کم که یک طرفش سرخ شد سریع برش گردونین تا طرف دیگر هم کمی سرخ بشه و خوب پف کنه بعد سرد شدن روش شکلات یا پودر قند و پودر پسته بریزین و در کنار عزیزانتون میل کنید

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

تو روغن سرخ میشه 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
من نمیدونم ولی شما میدونین من کیک پختم امشب میتونم بیرون از یخچال نگه دارم یا باید بزارمش یخچال ...ک ...

یخچال بهتره. 

من همیشه داخل یخچال نگهداری میکنم. 

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 

دونات تو روغن سرخ میشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

دونات مگه تو فر درست میشه🤔

دوناتو سرخ میکنن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
#دونات .....کاری از فاطمه جان  شیر ولرم یک لیوان/خمیر مایع یک قاشق غذاخوری/شکر یک قاشق غذاخوری ...

عزیزم از آرد کیک میشه استفاده کرد یا نه؟؟؟