2777
2789
سلام دوست خوبم عزیزانی که طی این دو سه هفته واریزی به ش کارت خیریه که بنام (مهدی فرستاده) داشتین و واریزی تون رو اطلاع ندادین عاجزانه میخوام ازتون که اطلاع بدین . خیرخواهانی که اطلاع نمیدن بعد از گذشت مدت کوتاهی واریزی شون رو در راه فی سبیل الله خرج مهمترین و با اولویت ترین نیاز خیریه میشه پس اگر نیت واریزی شما با خرجکرد ما متفاوت بود الان دارم میگم دینی به گردن من نیست چون اطلاع نداشتم برای چه کاری واریز شده.
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
من مبالغی که واریز شده و اطلاع ندادن رو اینجا مینویسم تا اگر از طرف کسی بوده یادش بیاد و اطلاع بده . حتی اگر میخواین ناشناس بمونین تو خصوصی بهم اطلاع بدین ****** دوستان بنا بر صحبتهایی که شد تصمیم گرفتیم این مبالغ رو صرف با اولوت ترین و ضروری ترین مورد خیریه کنیم .****** تاریخ 30|06|94 ..... ساعت 13:44 ...... مبلغ 110 هزار(40 هزار از این مبلغ برای تهیه لوازم تحریر برداشت شد) الباقی 60 ت تاریخ 30|06|94 ..... ساعت 13:45 ...... مبلغ 100 هزار تاریخ 11|07|94 ..... ساعت 14:50 ...... مبلغ 10 هزار تاریخ 14|07|94 ..... ساعت 13:30 ...... مبلغ 200 هزار تاریخ 18|07|94 ..... ساعت 13:46 ...... مبلغ 10 هزار تاریخ 19|07|94 ..... ساعت 08:41 ...... مبلغ 20 هزار تاریخ 19|07|94 ..... ساعت 18:52 ...... مبلغ 10 هزار
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
من منتظر اطلاع خوبانی که واریزی داشتن هستم . ****اجر تک تک شما نیک اندیشان با ایزد منان****

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این واریزی ها تو هیچ کدوم از تاپیک های درخواست کمک به مددجویان ثبت نشده چون موعد واریزی تقریبا خارج از زمان درخواست نیاز بوده &