این ماه لتروزول خوردم روز ده سیکل فولیکول ۲۰ و ۱۷ داشتم یازده سیکل امپول ارادسازی زدم.امروز ۱۴روز از امپولم گذشته هیچ علائمی ندارم یعنی دیگه به بارداری امیدوار نباشم؟؟شوهرمم حرکت اسپرمش ضعیفه
خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله که بارداری و دوقلو شه من ۶ ماه پیش پسرم به دنیا اومد ولی به علت عفونت ریه از دستش دادم 🥺خیلی روزای سختیو میگذرونم از این ماه میخوام اقدام کنم گفتم به دکترم اعصاب اقدام طبیعی ندارم و نشه از خودم داغونم لتروزول داده که پریود شم بعد بخورم روزی دوتا از سوم تا هفتم کاشکی بشه اول و اگه صلاح میدونه دوقلو شه اگه بی بی چک زدی مثبت بود منو لایک کن متوجه شم و لطفا دعام کن خیلی دلم شکسته پسر سالمم فردای تولدش پرکشید رفت ۶ ماهه فقط گریه میکنم
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
❤️🙏آمین دعا میکنم که باردار باشیو به سلامت بغلش کنی
عزیز دلم دقیقا نوه عمه منم این اتفاق براش افتاد.پسرش بعد یه روز فوت کرد.۶ماه جلوگیری کرد بعد با اولین اقدام باردار شد.الان پسرش ۷سالش. برا بارداری مشکلی ندارید زودی جاش پر میشه
خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت