2777
2789
ماهم اول این قرارو باهم گذاشتیم ولی بعدها تا تقی ب توقی میخورد آقا میگفت جمع کن برو خونه بابات یا زن ...

چه بد،ما نه خدارو شکر تاحالا یبارم کسی از مشکلاتمون خبر دار نشده،همسرتون چند سالشه؟؟ همسر من عقد کردیم ۳۵ بود منم ۳۰ شایدم سنو سالم تاثیر داره

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
چه بد،ما نه خدارو شکر تاحالا یبارم کسی از مشکلاتمون خبر دار نشده،همسرتون چند سالشه؟؟ همسر من عقد کرد ...

خیر سرم با سن بالا ازدواج کردم ک اخلاق بچهه گونه نداشته باشه ۲۹سالش بود الان تو ۳۶ساله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارمند دادگستریم سال اول شعبه حقوقی بودم که هیچ از سال بعدش شدم دادورز شعبه خانواده ...شاید باورت ...

ممنونم از راهنماییتون شما ازدواجتون سنتی بود؟ موندن سنتی خوبه یا از قبل اشنایی داشتن؟ خیلی چیزا رو ادم نمیتونه بفهمه اولا خیلی از آدما بسیاری از اخلاقای بدشونو پنهان می کنن به نظرتون چطور طرفو بشناسم؟

من یکی از دوستام، قبل ازدواج با کسی دوست بود. رابطه شون فرا تر از دوستی و این چیزا رفته بود. الآن ه ...

اوه اوه بعد یک سال رابطه هنوز طرفو نشناخته من چطور با چند ماه طرفو بشناسم اصلا خیلیا اخلاقاشونو پنهان می کنن.. ادم می ترسه...

فقط تو چهارسال اول زندگی مشترک جا نزن همه چیز درست میشه عقد حساب نیست مردا سخت نیستن ولی شناختشون و ...

ممنونم از راهنماییتون🌹 اگه راهنمایی واسه جلسات خواستگاری دارین و یا تجربه ای خوشحال میشم کمکم کنید❤

یه سال دوست بودیم یه سال عقد دوسالم هست ازدواج کردم خدا رو شکر راضیم پایین بالا زیاد داشتیم ولی واقع ...

چه خوب عزیزم  🤩😍 زندگیتون پر از خوشبختی❤

خانواده من سنتی هستن ولی من واقعا نمی تونم با چند جلسه خواستگاری کسی رو بشناسم... شما با دوستی قبل از ازدواج موافقید؟ بعدا همینو مردا تو سر ادم نمیکوبن و نمیخوان با همین ادمو تحقیر کنن و سوظن داشته باشن که نکنه با یکی دیگه هم بودی؟ من از اینا می ترسم... واینکه توی این دوستی چیکار کنیم که طرف بفهمه قصد ما اشنایی برای ازدواجه و از حد خودش فراتر نره؟؟؟

خیر سرم با سن بالا ازدواج کردم ک اخلاق بچهه گونه نداشته باشه ۲۹سالش بود الان تو ۳۶ساله 

ای بابا، اره بعضیا ۵۰ سالشونم بشه یسری رفتارای بچه گانه دارن،ایشالا درست میشه عزیزم

برای من دوران عقد سخت بود همین طور ۲ سال اول ازدواج . من غد بودم شوهرم قهری . مدام قهر بودیم و دعوا ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم❤

اخه این موارد رو  خیلیا پنهان می کنن و خیلی از اخلاقای بدشونو پنهان می کنن از کجا بفهمیم؟☹

چه خوب عزیزم  🤩😍 زندگیتون پر از خوشبختی❤ خانواده من سنتی هستن ولی من واقعا نمی تونم با چند ج ...

خانواده ی منم تقریبا سنتی هستن من ۲۸ سالم بود با همسرم آشنا شدم قبل از اون هیج سابقه ی دوستی با حنس مخالف نداشتم خودم یعنی اهلش نبودم، ولی وقتی با هنسرم آشنا شدم حس کردم تو خبلی چیزا شبیه هم هستین یجورایی انگار خدا مارو سر راه هم گزاشته بود چون فقط از خدا خخواسته بودم،تو این چندسالم یبارم به روم نیورد که بامن بودیو از این حرفا،به ادمشم بستگی داره با هرکسی نباید وارد رابطه شد منم با شناخت جلو رفتم تا مطمئن شدم برا هم ساخته شدیم،بنظرم حدو حدود رابطم خود دختر مشخص میکنه از همون اول از رفتارا خود پسر میفهمه تا چه حد میتونه جلو بره

خانواده ی منم تقریبا سنتی هستن من ۲۸ سالم بود با همسرم آشنا شدم قبل از اون هیج سابقه ی دوستی با حنس ...

ممنون عزیزم😍 خیلی واسم دعا کن منم آدمی که واسم مناسبه سر راهم قرار بگیره و آشنا بشیم آخه اصلا ازدواج سنتی بدون آشنایی رو نمیپسندم🥺

ممنونم از راهنماییتون شما ازدواجتون سنتی بود؟ موندن سنتی خوبه یا از قبل اشنایی داشتن؟ خیلی چیزا رو ا ...

عزیزم اصلا نوع ازدواج مهم نیست ..مهم شناخته ..من سنتی آشنا شدم اما حدودا 6 ماه رفت و آمد کردیم ..از دید من واسه افراد احساسی اصلا آشنایی قبل ازدواج سم هست چون احساسات جلو فکر درست رو میگیره پس در شرایط متفاوت انتخاب متفاوت میشه ...برای شناخت اول زیر 6 ماه اصلا سمت ازدواج نرو ..دوم هرگز تو خونه نشینید فقط حرف بزنید در شرایط مختلف بسنجش ...و خودتم آماده کن که هیچ آدمی کامل نیست و باید منعطف باشی ..نمیشه کانل شناخت اما میشه ریسک اشتباه رو حداقل کرد ..بددلی و خساست و عصبی بود ن ..یا مثلا حساس بودن ..بی ادب بودن کاملا قابل تشخیص هست 

ممنون عزیزم😍 خیلی واسم دعا کن منم آدمی که واسم مناسبه سر راهم قرار بگیره و آشنا بشیم آخه اصلا ازدوا ...

انشاالله همونی که میخای بشه همه چی رو بسپار بخدا به وقتش همه چی رو درست میکنه،افکار منفیم نداشته باش در مورد ازدواج