2777
2789

سلام خانوما یه مدتی هست به ازدواج فکر می کنم اولا که جوون تر بودم خیلی دیدم مثبت تر بود اما الان میبینم خیلی از اطرافیانم بعد دوران عقد که دوران خوب و خوشی برای اکثریت هست و بعداز یکی دوسال اول علاقشونو از دست دادن و یه جورایی پشیمونن.... خیلی دیدم منفی شده طوری که از دواج کردن بدم اومده... حس می کنم تهش پشیمونی و مسئولیت  و تحمل کردن زورکیه... حتی به نظرم ازدواج  گردن و بچه دار شدن از غریزمون میاد و بعدا که انجام دادیم می فهمیم اوه اوه چیکار کردیم... و دیگه راه بازگشتی نیست...

شما نظرتون چیه؟ چند ساله ازدواج کردید؟ از ازدواجتون راضی هستید؟ چه تجربه ای و نصیحتی در انتخاب همسر دارید؟ به نظرتون چه سوالایی توی خواستگاری بپرسیم و چه مواردی رو درنظر بگیریم بهتر؟؟خواهرانه بگید😘❤

حتما توی نظرات بگید چند سال گذشته و آیا راضی هستید یا نه

تعداد رای : 22
نظرسنجی
کمتر از دوسال گذشته راضیم
1
4%
کمتر از دوسال گذشته ناراضیم
2
9%
بیشتر از دوسال گذشته راضیم
12
54%
بیشتر از دوسال گذشته ناراضیم
7
31%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خوبیه باهم میسازیم 😂

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

ولی هنوز از بچه دار شدن میترسم بعضیا چجوری بعد ی سال بچه دار میشن ؟ 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

چند سالته

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

من کارمند دادگستریم سال اول شعبه حقوقی بودم که هیچ از سال بعدش شدم دادورز شعبه خانواده ...شاید باورتون نشه اما 90 درصد دوستام اومدن واسه طلاق ..یا حتی از تو فامیل حتی کسایی که فکر میکردم خوبن باهم ...خلاصه تجربم رفت بالا اما سر ازدواج خودم تن و بدنم لرزید تا انتخاب کردم و الان خیلی راضیم اما خیلیی ازدواج سخته ...ساختن رابطه خیلی مهمه و صبر میخواد و از همه مهم تر بلوغ فکری .  اگر این ویژگی هارو دارید خوشبین باشید ..وگرنه رک بگم در ازدواج هیچی نیست 

ولی هنوز از بچه دار شدن میترسم بعضیا چجوری بعد ی سال بچه دار میشن ؟ 

بچه بودم فک میکردم بچه بیارم خیلی خوبه دیگه خوشبختیمون تکمیله همه چی گل و بلبل میشه سرگرمیه از تنهایی درمیام 

خاک تو سرم کنن با این طرز فکرم چقد مغزم کوچیک بودد

بچه بودم فک میکردم بچه بیارم خیلی خوبه دیگه خوشبختیمون تکمیله همه چی گل و بلبل میشه سرگرمیه از تنهای ...

خدانکنه عزیزم ....من ۷ ساله ازدواج کردم ولی هنوز تو فکر بچه نیستم ..اگه همسرم قبول کنه از پرورشگاه میگیریم وگرنه بچه دار میشیم دیگ 😖😭 البته تو ۳۵ سالگیم 

من یکی از دوستام، قبل ازدواج با کسی دوست بود.

رابطه شون فرا تر از دوستی و این چیزا رفته بود. الآن هم با این که فقط یک ساله رسما ازدواج کردن، روزی هزار بار آه و ناله میکنه. میگه گیر عجب آشغالی افتادم. میگه من فقط طلاق میخوام مهریه هم نمیخوام ازش.

شوهرش هم خیلی اذیتش میکنه گفته بمیری هم طلاقت نمیدم.

توی انتخاب شریک زندگی خیلی باید دقت کرد.

یه سال دوست بودیم یه سال عقد دوسالم هست ازدواج کردم خدا رو شکر راضیم پایین بالا زیاد داشتیم ولی واقعا تو ازدواج بلوغ احساسیو فکری خبلی مهمه گذشتو صبرم شاید شعاری باشه ولی جز اصلی ترین چیزاست تو زندگیه مشترک، منو همسرم از همون اول تصمیم گرفتیم همه مشکلاتو باهم درمیون بزاریمو خودمونم حل کنیم مشکلاتو 

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
یه سال دوست بودیم یه سال عقد دوسالم هست ازدواج کردم خدا رو شکر راضیم پایین بالا زیاد داشتیم ولی واقع ...

ماهم اول این قرارو باهم گذاشتیم ولی بعدها تا تقی ب توقی میخورد آقا میگفت جمع کن برو خونه بابات یا زنگ میزد ب خانوادم میگفت 

برای من دوران عقد سخت بود همین طور ۲ سال اول ازدواج . من غد بودم شوهرم قهری . مدام قهر بودیم و دعوا .

توی عقد به جدایی هم فکر کردیم ولی بعد من از خودخواهی هام کم کردم . محبتم بیشتر شد . اینا باعث شد شوهرمم تغییر کنه .

به نظرم اخلاق خانواده شوهرت آروم باشه .اهل چشم و هم چشمی نباشن . اهل دروغ درآوردن نباشن . دخالت نکنن توی زندگیتون . شوهرت اهل کار باشه . اهل خرج کردن باشه . اهل ابراز محبت باشه . به هییییبچ عنوان دست بزن نداشته باشه . به پدر مادرش احترام بگذاره .

اهل نماز و روزه باشه . دست خیر داشته باشه . 

شما هم اهل حسادت نباشی . دقیق باشی توی خرج کردن . اهل صرفه جویی باشی . پشت شوهرت باشی . اجازه ندی هیچ کدوم از طرفین دخالت کنن . ابراز محبت کنی .

اینا فقط به ذهنم رسید . امیدوارم کمکت کنه .