2777
2789

سلام ۴ ساله منتظر بودم اقدام کنم هربار یه مشکلی منو منصرف کرد الان دوماهه اقدامم ماه پیش نشد الان امروز موعدمه اگه پری بشم دیگه گریم میگیره تحملشو ندارم شما ها چند وقته منتظرید با چی سرتون گرم میکنید 

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که بارداری عزیزم توکل به خدا

تازه موقع تخمک گذاریم هس

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
[QUOTE=170896716]تازه موقع تخمک گذاریم هس[/QUOTپس حدا کنه باردار بشی

مرسی عزیزم شما هم همینطور🙏🏻🙏🏻

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

سلام..من برای بارداری دومم سه ساله اقدامم با چهار بار سقط البته ناگفته نمونه که یه دختر هفت ساله دارم و قبلشم یه سقط داشتم..چندماه پیش دوقلو باردار شدم یکیش خارج رحمی شد باهزار دنگو فنگ و امپول شیمی درمانی بارداری دوماهه رو خاتمه دادم.دوباره چند روز پیش تست زدم خط کمرنگ انداخت رفتم آز دادم مشکوک بود بعد شش روز عقب انداختن پریود با درد شدید تجربه کردم دکترمم گفت بارداری رخ داده اما باز متاسفانه پسش زدی بخاطر اینکه تیروییدم کم کاره

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
سلام..من برای بارداری دومم سه ساله اقدامم با چهار بار سقط البته ناگفته نمونه که یه دختر هفت ساله دار ...

انشاالله به حق امام حسین تا قبل محرم نینی تو شکمت باشه و بمونه و سالم بیاد بغلت 

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
انشاالله به حق امام حسین تا قبل محرم نینی تو شکمت باشه و بمونه و سالم بیاد بغلت 

مرسی عزیزدلم همچنین منم برات همین دعای قشنگو ازخدا تمنا دارم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
https://chat.whatsapp.com/EBCn1h3W1D49wL3f7h1EVr گروه داریم برای مامان های اقدامی دوست داشتین بیای ...

چرا تو تلگرام نمیزنید اخه داخل وات شماره میفته..خیلی دوست داشتم بیام متاسفانه بااین شرایط نمیتونم عزیزم