2777
2789
عنوان

انواع زبان‌های برنامه‌نویسی

115 بازدید | 3 پست

در ادامه به معرفی مختصر انواع زبان‌های برنامه‌نویسی خواهیم پرداخت:

زبان برنامه‌نویسی پایتونPython

یکی از بهترین و مناسب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی، زبان برنامه‌نویسی پایتونPython  می‌باشد که به‌دلیل سادگی در یادگیری، سادگی در استفاده و قابلیت مناسب این زبان در توسعه برنامه وهمچنین کاربرد بالا به زبان برنامه‌نویسی رایج تبدیل شده‌است. 
به‌عنوان مثال می‌توان برنامه‌ بسیارموفق و حرفه‌ای اینستاگرام را نام‌برد که با زبان برنامه‌نویسی پایتون نوشته شده است. 

زبان برنامه‌نویسی جاوا Java

دیگر زبان مناسب و کارآمد برای برنامه‌نویسی، زبان برنامه‌نویسی جاوا Java می‌باشد که استفاده از این زبان برنامه‌نویسی نیز آسان محسوب می‌شود.

زبان برنامه‌نویسی جاوا C++/C

دیگر زبان برنامه‌نویسی که می‌بایست به آن اشاره شود زبان (C++/C) است که با توجه به سرعت و اطمینان بالا، بسیاری از برنامه‌نویسان را به خود جذب کرده است.

ادامه محبوب ترین زبان های برنامه نویسی را میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید :

http://webnegah.com/برنامه-نویسی/

تبلیغ نکنید من میخوام بی رقیب باشم تو ایران🤣😂😍بخیلم خودتونید

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.