2777
2789

لطفا فقط خانوما فالو کنن آقایون رد میشن😊

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
@rose_style_m.j 

فالو میکنم بک پلیز عزیزم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حتما عزیزم

😍پرداخت درب منزل ندااارییین؟؟؟

😍پرداخت درب منزل ندااارییین؟؟؟

نه عزیزم ولی اگه خرید امن می خوای تو کمدا هم فروش دارم 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نه عزیزم ولی اگه خرید امن می خوای تو کمدا هم فروش دارم 

نمیشع حالا واسع بچه های نی نی سایت پرداخت درب منزل بذاری😁

نمیشع حالا واسع بچه های نی نی سایت پرداخت درب منزل بذاری😁

نه دردسر داره حوصله ندارم 

کمدا نصب کن بیا کمدم خرید کن پول ازت کسر میشه تو برنامه می مونه بعد از اینکه محصول دستت رسید دکمه رسید رو میزنی و برنامه پول و به حساب من واریز میکنه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
https://www.instagram.com/p/CJcyWp4ADBE/?igshid=tmqkjhhe8cwb

فالو شدی گلم بک پلیز