2777
2789
عنوان

دوستی

119 بازدید | 17 پست

سلام، بچه ها من ۲۸ سالمه تهرانم ولی همه دوستام ازدواج کردن تنها شدم، الان نه دوست دختر دارم نه پسر، نمیدونم چیکار کنم؟ هر روز خونه ام افسردگی گرفتم، دلم میخوادبا یه پسری دوست شم از تنهایی دربیام، خوب و مهربون باشه، یا حداقل یه دوست دختر پایه داشته باشم که چهار جا برم بگردم، چیکار کنم به نظرتون؟ چجوری پیدا کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پسر اصلا اصلا اصلا ب هیچ وجه دوست نشو حتی پسر پیغمبر هم باشه تو رو ب خودش وابسته می‌کنه بعدم ولت می‌کنه می‌ره از الانت افسرده تر میشی تا حالا ک نرفتی سمت پسر از این ب بعد هم نرو هیچی ندارم جز اعصاب خوردی من یک سال و نیم با یکی بودم چند وقت پیش بی دلیل از همه جا بلاکم کرد و رفت انگار ن انگار همچین کسی تو زندگیم بوده منم داغون شدم از فکرش

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
با پسر اصلا اصلا اصلا ب هیچ وجه دوست نشو حتی پسر پیغمبر هم باشه تو رو ب خودش وابسته می‌کنه بعدم ولت ...

چرا قبلا دوست پسر داشتم، الان چند ماهه کلا نیست هی میگه سرم شلوغه و فلان و اینا کلا هم پسری بود که خیلی هرز میپرید، معلوم نیس سرش کجا بنده، دوسش داشتم ولی اعصابمو خورد میکنه 

چرا قبلا دوست پسر داشتم، الان چند ماهه کلا نیست هی میگه سرم شلوغه و فلان و اینا کلا هم پسری بود که خ ...

عاشق شدن و دل بستن بزرگترین اشتباه هست

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
عاشق شدن و دل بستن بزرگترین اشتباه هست

میدونی من از اینایی نیستم که مثلا تو خیابون دوست شم خجالتیم محلم نمیدم، تو مجازی میخوام دوست شم اونم خیلی اعتماد توش سخته، ینی بخوای بری سر قرار باید قرآن رو از بر بخونی که طرف قاتلی چیزی نباشه😅