سلام، بچه ها من ۲۸ سالمه تهرانم ولی همه دوستام ازدواج کردن تنها شدم، الان نه دوست دختر دارم نه پسر، نمیدونم چیکار کنم؟ هر روز خونه ام افسردگی گرفتم، دلم میخوادبا یه پسری دوست شم از تنهایی دربیام، خوب و مهربون باشه، یا حداقل یه دوست دختر پایه داشته باشم که چهار جا برم بگردم، چیکار کنم به نظرتون؟ چجوری پیدا کنم
میدونی من از اینایی نیستم که مثلا تو خیابون دوست شم خجالتیم محلم نمیدم، تو مجازی میخوام دوست شم اونم ...
بنظر من طرف پسر نرو چون ضربه میخوری من خودم چون ضربه خوردم میگم ی زمانی فکر میکردم چقدر زرنگم ولی گذشت تا با این تحفه آشنا شدم تا اون روز نمیدونستم عشق چیه عاشقی چیه تا چشم باز کردم دیدم بدون اون نمیتونم زندگی کنم و من کجای زندگی اونم هیچ جا اصلا جایی تو زندگیش نداشتم
دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضربالمثل!نمیتوانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
بنظر من طرف پسر نرو چون ضربه میخوری من خودم چون ضربه خوردم میگم ی زمانی فکر میکردم چقدر زرنگم ولی گذ ...
قبول ندارم حرفتو، چون تو رابطه تجربه به دست میاری؟ من خودم اوایل خیلی ساده و خر بودم انقدر این پسره باهام صحبت کرد گفت انقدر رو نده به پسرها، پرروشون نکن بهتر شدم، ولی خب چون احساساتی هستیم ضربه اشم میخوریم دیگه