من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘
هرچی ایمانت قوی تر باشه خواست هات هم سریع تر انجام میشه
طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨👩🧜 لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁 به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ