2821
2789
عنوان

چرا اینطور شدم؟؟

124 بازدید | 15 پست

مدتیه خیلی باشوهرم ارامش داشتم و حتی ب خدا گفتم خدایا همیشه همین ارامش و توزندگیم بزار دائمی بشه حالا فقط همینو گفتم فردا دعوای بدی کردیم سر اینکه توسرچ گوگلش فیلم پ و رن دیدم و ازاون شب ب بعد حالم خرابه از بدشانسیمم همون شب پری شدم و الان حال روحیم داغونه ۲ شبه راحت نمیخوابم تابخوام بخوابم شروع میکنم صحبت کردن باخودم سر کارای شوهرم و همین مدیریت مالی صفرش و اینکه راضیم نیس ب من پولی بده کلیم دقم میده

دو شبه از بس فکر میکنم شروع میکنم گریه کردن ک فقط فکرنکنم وخوابم ببره ولی فایده نداش و خیلی داغونم نمیدونم چرا اینطور شدم تروخدا راهنماییم کنید مثلا هر کار یا حرف شوهرم ک برخلاف میلم باشه عصبیم میکنه و پرخاشگری میکنم یاقهرمیکنم 

کسیم نداره درد و دلمو بگم خیلی دارم اذیت میشم😭

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منکه کارت حقوق شوهرم دستمه همه پولاشو خریدارو با هم میکنیم

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

با اینکه به چشم زخم اعتقادی ندارم

اما هر موقع من یا شوهرم به آرامش و رصایت از زندگیمون اعتراف کردیم بعدش یه دعوا کردیم

دلیلشو نمیدونم واقعا

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

عزیزم من چندتا از تاپیک هاتو خوندم

اینکه انقدر زودرنج و عصبی هستی ممکنه کار دستت بده. سعی کن به حال روحیت اهمیت بدی و نزاری بدتربشه

ازهمین اینترنت استفاده کن و راجب راه های رسیدن به آرامش و اعتماد به نفس و... کلی مطلب هست که از مشاورهم بهترنباشه، بازم کمکت میکنه

سعی کن در طول روز برای خودت وقت بزاری. یکم بخوابی استراحت کنی. آهنگ شادبزاری برقصی و...

یه دفتر برداری احساساتت مثل خشم ونارحتی و.. روتوش بنویسی و باخودت مهربون باشی و هی خودتو سرزنش نکنی

به هرحال همه عصبی میشن. اما باید روش کار کنی که مشکل ساز نشه برات

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
عزیزم من چندتا از تاپیک هاتو خوندم اینکه انقدر زودرنج و عصبی هستی ممکنه کار دستت بده. سعی کن به حال ...

فایده نداره بخدا😭نمیدونم اخه چی سرچ کنم

خودمم خسته شدم ازاین اخلاقم دارم داغون میشم خصوصا ک دارم میبینم شوهرم اخلاقش مهربونتر شده اما سر چیزای الکی وبیهوده میپرم بهش دست خودمم نیس عصبی یا ناراحت بشم انگار تموم بدنم اتیش میگیره وباید طرفمو بشورم تاارومتر شم😭😭

در مورد مشکلات مالی هم، عزیزم الان همه کم یا زیاد مشکل مالی رو دارن

اگه همسرت مدیریت مالیش خوب نیست سعی کن خودت یادبگیری و مستقیم یا غیرمستقیم همسرت رو راهنمایی کنی

سعی کن وقتی چیزی میخره ازش تشکر کنی

اگر کارتش رو داد تاخودت چیزی بخری،حتی اگه تونستی یه چیز کوچیک بخری کلی ازش تعریف و تشکر کن تا بفهمه تو خوشحال شدی و نیازت رو درک کنه تا اگر پول دستش بود اجازه بده تو خرید کنی

اگه همسرت بببنه شما ولخرجی نمیکنی و واقعا نیاز داری به پول اونم سعی میکنه نیازت رو برطرف کنه

فایده نداره بخدا😭نمیدونم اخه چی سرچ کنم خودمم خسته شدم ازاین اخلاقم دارم داغون میشم خصوصا ک دارم م ...

خب عزیزم تغییر که آسون نیست

اول ازهمه باید از ته دلت بخوای

بعدشم باخودت قراربزاری هر روز و بعدش مثلا هر هفته روی یک چیز کار کنی

مثلا باخودت قرار بزار فردا هرموقع عصبانی شدی ، پنج تا نفس عمیق بکشی

روز بعد تمرین ملایم صحبت کردن بزار باخودت که مثلا صداتو بالا نبری و...

هرروزهم توی دفتر بنویس که چقدر موفق بودی 

و مطمین باش باتمرین و تکرار کم کم بهتر میشی

در مورد مشکلات مالی هم، عزیزم الان همه کم یا زیاد مشکل مالی رو دارن اگه همسرت مدیریت مالیش خوب نیست ...

اره دقیقا فقط مشکلم اینه ک زود رنجم زودی از یه حرفی از کوره درمیرم مثلا بگم ی شارژ ۱۰ تومنی بخر میره واسم ۵ تومن میخره میگه زیاده چخبرته عصبی میشم بهش میپرم  این مثلا ی مثال از رفتارامون بود

مرسی عزیزم خیلی ممنونم ک کمک کردی ب جایی رسیدم ک نمازم بخونم بازم حالم خوب نمیشه

خب عزیزم تغییر که آسون نیست اول ازهمه باید از ته دلت بخوای بعدشم باخودت قراربزاری هر روز و بعدش مث ...

اره اینم روش خوبیه حتما انجامش میدم تروخدا از صمیم قلبتم اگ واسه خوب شدن حالم دعا کنی ممنونتم اخه ی بچه ۱ سال وخورده ای دارم حس میکنم اونم داره پرخاشگر میشه بااینکه هنوز نی نی هس

بعدشم فک نکن فقط خودت اینجوری هستی عزیزم

همه آدما کمبودها و اشتباهاتی دارن تو رفتارشون

شماهم یه نی نی کوچولو داری. نسبت به قبل کارات بیشتر شده.مشکلات مالی هم هست. دلت خیلی چیزارو میخواد که کمبودش اذیتت میکنه. خسته و کلافه میشی. حق هم داری

خودت رو سرزنش نکن. بجاش باخودت مهربون باش

برای خودت وقت بزار

اگه بلدی مدیتیشن کن

برقص آهنگ گوش بده

ذکرهای آرامش بخش بخون

آرایش کن. یاهرچی که روحیتو تغییر بده

و از ته دلت واقعا بخواه که تغییر کنی و هرروز تکرارش کن

امیدوارم به آرامشی که نیاز داری برسی🙏🏻