2777
2789
عنوان

اونایی ک مثه من امشب دلشون ازدنیا گرفته بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 124 پست
چی؟

شوهرت. میگی دیگ دوسشنداری

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواسته دیگ شمارم نیوفته تو گوشیش بنظرت ارزش پیام دادن داره؟ پسفردا قرار بود بیاد دنبالم 

الهی قربونت برم غصه نخور ولی پیام هم نده بزا بفهمه اشتباه کرده گلم خودش میاد سراغت بزا اون پیام بده پیام که داد تو جوابشو بده و نشون بده حالت بده

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
روحی عذابم میده،میگه از ازدواجمون پشیمونم،

وااای💔😔 توهم سنتی ازدواج کردی؟

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
الهی قربونت برم غصه نخور ولی پیام هم نده بزا بفهمه اشتباه کرده گلم خودش میاد سراغت بزا اون پیام بده ...

پیام نمیده خیلی یخه سنگه  بخدا😔

پیام نمیده خیلی یخه سنگه  بخدا😔

تو هم از سنگ باش شیشه نباش تا نشکنی ...عزیزم زیاد بهش فکر نکن مطمئن باش خودش میاد 

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
تو هم از سنگ باش شیشه نباش تا نشکنی ...عزیزم زیاد بهش فکر نکن مطمئن باش خودش میاد

همیشع بهش میگم خیلی سنگی میگ تو بدتری😑ادعا داره من غرورم خیلیه اما امشب زد همون ی ذره غرورمو هم شکوند

نه

عزیزم🖤صبرت بده خدا

دوسدارم ایندفه اونقد سنگ باشم ک تا هرجا ک رفت کشش بدم اما نمیشه میدونم از اخرم وا میدم😔

انشالله ک بتونی

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
برام سخته هر چند خیلی بهم بدی کرد.

حقداری وقتی مهر طلاق میخوره تو شناسنامت دیگ نمیتونی مثه قبل باشی😔

ممنونم،انشالله مشکلات شما هم برطرف بشه، از پیامات به نظر میرسه همسرت دوست داره ولی میخواد نقطه ضعفت ...

ایشالا اونطوری ک شما میگی باشه😔