امشب با شوهرم ی بحث الکی کردیم برگشت گف اگ میخای بری کسی جلوتو نگرفته برو خیلی دلم گرفته😔
خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمیکردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو♥️♥️تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
اون پیام نمیده پس خودت پیام بده ولی یکم سنگین باش هی ما زنها کاری هم از دستمون بر نمیاد هرکاریم باها ...
میخام ی ایندفه بهش پبام ندم دیگ😔
خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمیکردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو♥️♥️تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
به نظرم برین مشاوره....ازدواجتون با عشق و علاقه بود یا به اجبار؟
بهش گفتم ی بار گف مگ مریضیم ک بریم پیش مشاور😐سنتی بود ولی عاشقع هم شدیم
نمیدونم باور کن مخم هنگ کرده ولی حسم نسبت به همسرت خوبه فکر میکنم میتونه تغییر کنه و دوست داره واقعا
ایشالا❤🙏