2777
2789
عنوان

کی خانوادش اینطوره

615 بازدید | 33 پست

خیلی توفکرم بجهاخیلی دلم شکسته دلم مخادیه دل سیرگریه کنم دلم برای خودم میسوزه دلم بحال خواهرم میسوزه مخادزایمان کنه کسی نمیره بیمارستان پیشش منم یماه پیش کرناگرفتم ریهام درگیره نمتونم برم مادرمم نمیره مادرشوهرشم خیلی بدن خیلی توفکرابجیمم مخادعمل کنه کی بالای سرخودشوبجش باشه 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پرستار بگیرین

با پول همه چیز قابل حله

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

ابجیم شوهرش معتاده وضع مالیشم اصلن خوب نیست حاگتاپول زایمانش یه خیریه داده نمخاست بجه یدقه شده دلم براش خیلی میسوزه این هفته بجش بدنیامیادشکمش انقدکوجیک انگاری ۶ماهشه مامانم میگه کرناس نمیره 

خیلی توفکرشم خیلللی مخادکی بره پیشش توببمارستان مامانوبابام انگارن انگارک مااولادشونیم فقط پسردوستن& ...

خودت واسش یه پرستار بگیر خب.خیلی گناه داره طفلک.

همین پدرومادرا وقتی نیاز به مراقبت دارن یهدشون میفته دختر دارن

خیلی دلم گرفته خیلللی خودم وضعم خوب نیست وگرنه کمکش میکردم ازشب ک زنگزده دلم خیلی شکسته خیلی 😭😭😭ا ...

فداتشم ناراحت نباش تو باید دلداری بدی ب خواهرت با تلفن باهاش درارتباط باش تو بیمارستان با این ک نمیتونی بری پیشش بهش روحیه و انرژی مثبت بده