2777
2789
واقعا نمدونم چی بگم خدا بهت صبر بده اگه توتستی با سیاست اوضاعو بهتر کنی که هیچ اگرنه طلاق بگیر خب ا ...

بابای من قاضی بابای اون ابتدایی مامانم دبیر(دکتری داره) مامان اون راهنمایی فامیلامونم که نگم بااین حال مامانش میگه مافرهنگمون شعورمون بیشترازشماس

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
واقعا نمدونم چی بگم خدا بهت صبر بده اگه توتستی با سیاست اوضاعو بهتر کنی که هیچ اگرنه طلاق بگیر خب ا ...

اره واقعا یه زن که تا۶ماه بارداریش پنهون کنه ازهمسرش ازترس مادرشوهرش دیگه اون بدبخترین زن دنیاس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا یه زن که تا۶ماه بارداریش پنهون کنه ازهمسرش ازترس مادرشوهرش دیگه اون بدبخترین زن دنیاس

مگه شوهرتون بچه نمیخواست؟

خب چرا زن گرفته اگه نمیخواست

چرا اینقدر ضعیف خودتو نشون میدین یکم قوی باش

مگه شوهرتون بچه نمیخواست؟ خب چرا زن گرفته اگه نمیخواست چرا اینقدر ضعیف خودتو نشون میدین یکم قوی با ...

میخواست ولی ازترس مادرش پنهون کردم همه مشکلاتم بخاطرمادرش 

خب عزیزم شما که دیدی شوهرت و مادر شوهرت اینطورین چرا زنش شدی؟ ازدواجت اجباری بود؟

اجبارازطرف من باهمسرم دوس بودم نمیدادن به زوررفتم

فامیل اشنانبود بعدازدواجم متوجه شدم

اجبارازطرف من باهمسرم دوس بودم نمیدادن به زوررفتم فامیل اشنانبود بعدازدواجم متوجه شدم

اگه قبل ازدواج خوب  سعی میکردی یکم باهاش آشنا شی خیلی خوب میشد🤕

الانم ناراحت نباش بالاخره یه راهی باید باشه شوهرتو دست بگبری باید قلقش پیدا کنی با سیاست

من هرکس ببینه میگه چقدر همسرش مهربون وخوشبخت هیچوقت نزاشتم کسی بدونه چقدر مشکلات دارم

میشه بدونم شوهرتون اهل کجاست؟

برام مهمه 

آخر سر تاپیک قفل میکنم