mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 عنوان چرا همه چی خراب شده 107 بازدید | 12 پست چرا انقد زندگیا بهم ریخته؟چرا خیانت زیاد شده؟چرا مردم از بازی دادن احساست دیگری عشق میکنن؟چرا عشق جاشو ب هوس داده؟چرا زود قضاوت میکنیم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 1399/10/12 | 00:20 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 چون گناه زیاد شده اعتقادات کم 😔خستم ب خدا چرا همه چی اینجوریه اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11219 یکیو جا انداختی چرا مردم همش تو کار هم سرک میکشن نمونش تو این سایت زیاده 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11219 خیلی زندگی مزخرف شده😓 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 یکیو جا انداختی چرا مردم همش تو کار هم سرک میکشن نمونش تو این سایت زیاده 😭😭دقیقا ب خدا اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 خیلی زندگی مزخرف شده😓 خیلی خیلی 😭😭 اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11219 خیلی خیلی 😭😭 😭 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 😭 وای عزیزم کاش میتوانستم کمکت کنم 😭 اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11219 وای عزیزم کاش میتوانستم کمکت کنم 😭 😢برام دعا کن گلم 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 😢برام دعا کن گلم مشکلت چیه 😭دعا میکنم چشم توم دعا کن برام😭😭 اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
خرگوشکم۷۶ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11219 مشکلت چیه 😭 دعا میکنم چشم توم دعا کن برام😭😭 مفصله گلم مرسی مهربون!حتما❤ 😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 مفصله گلم مرسی مهربون!حتما❤ مشتاق بشونم خودت میدونی خواهر ایشالله ک درست شده❤️ اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید