2777
2789

اگه به دوران قبل از ازدواج برمی‌گشتید ازدواج میکردید یا مجرد میموندید؟ یا با یکی دیگه ازدواج می‌کردید؟ ممنون میشم دلیل تون رو بگید 

تعداد رای : 33
نظرسنجی
بله ازدواج می‌کردم
21
63%
خیر مجرد میموندم
5
15%
با یکی دیگه ازدواج میکردم
7
21%

نه با همین ازدواج کردم اما یه چند سال دیرتر

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به قبل برمیگشتم بازم همین پدر و مادر رو داشتم ... و بازهم تحت فشار و اصرار برای ازدواج مجبور میشدم یکی رو انتخاب کنم! با تمام سختی هاش ولی... همین همسر الانم رو انتخاب میکردم بازم.

ازدواج میکردم اما اگاهیمو صبرمو میبردم بالاتر.

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

چشمامو بازمیکردم یاکلا ازدواج نمیکردم یا بایک نفربهتر

الان جداشدم وسخته جدایی اماخب بهترازقبله

کاش یه مرد درست سرراهم بیاداگه واقعا مرد درستی هم وجودداشته باشه اصلا

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

ببخشید میپرسم مگه چند سالگی ازدواج کردید؟

۱۸

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

من ازدواج میکردم چون کلا ازدواج رو چیز بدی نمیدونم و به نظرم لازمیه زندگیه 

ولی راجب سن ازدواج ، شناخت قبل از ازدواج و خیلی چیزای دیگه تجدید نظر میکردم 

چون به نظرم همسرم خوبه منم خوبم ولی به درد هم نمیخوریم یعنی خوب هم نیستیم

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
ببخشید خانوما ازتون میپرسم به نظرتون چند سالگی برای ازدواج مناسبه؟

برای یه خانم بعد از ۲۴ یا بهتر بگم زمانی ک از نظر شخصیتی و مالی کاملا مستقل شده باشی 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
ببخشید خانوما ازتون میپرسم به نظرتون چند سالگی برای ازدواج مناسبه؟

بستگی به خیلی چیزا داره شرایط روحیات اخلاقیات میزان مسئولیت پذیری و..... برای هرکس تفاوت داره از هفده هجده سال شروع میشه تا چهل سال

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲