2777
2789
عنوان

یه سوال لطفا نگرانم بیاید

138 بازدید | 26 پست

دخترم ۶سالشه قدش۱۲۸وزنش ۳۴ کیلو هستش ایاقد و یا وزنش خوبه خودم حس میکنم وزنش زیادتره نگرانم 

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰

Bmiکودکان بگیر توی گوگل سرچ کن واست میارن

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترتون متولد ۹۴؟ پسر من نود و‌چهاریه قدش ۱۲۰ وزنش ۲۰ دکتر گفت زیاده.گفت بیست سالگیش قد ۱۷۵ وزن بین ۷۵ تا ۸۰ اگه این روالی که داره پیش بره

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
قدش هم خیلی بلند هست به نسبت سن

اره باباش قدبلند وهیکلیه استخون بندی درشتی داره مثل پدرش ولی من قدم ۱۵۸ بیشتر نیس الان ۶ سالشه تا بالای سینه من میرسه

دخترتون متولد ۹۴؟ پسر من نود و‌چهاریه قدش ۱۲۰ وزنش ۲۰ دکتر گفت زیاده.گفت بیست سالگیش قد ۱۷۵ وزن بین ...

پدرش قدش ۱۹۰ وزن ۱۱۲

میگم نکنه به اون بره