2777
2789
عنوان

یه سوال لطفا نگرانم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید پنج سال و نیمشه اشتباه گفتم

الان خوندم گوگل دختر توسن ۸ سالگی قدش باید ۱۲۷ تا ۱۳۰ باشه این الان ۵ونیم سالشه ۱۲۸ هس

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
حالا قدش اشکال نداره بلند باشه از وزنش میترسم فک کنم یه ۳ کیلوباید کم کنه

ببین دکترم بری رژیم نمیده به بچه ای که تو سن رشده.ولی خودت میتونی فست فود و کره و نوشابه و مواد قندی  رو حذف کنی همینطور هله هوله

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
الان خوندم گوگل دختر توسن ۸ سالگی قدش باید ۱۲۷ تا ۱۳۰ باشه این الان ۵ونیم سالشه ۱۲۸ هس

نگران نباش قدش ماشالله بلنده خوراکشو کنترل کنی درست میشه فقط حواست باشه چاقی تو این سن خطرناکه خدای نکرده دیابت و ...حتما دکتر ببرش

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
ببین دکترم بری رژیم نمیده به بچه ای که تو سن رشده.ولی خودت میتونی فست فود و کره و نوشابه و مواد قندی ...

اره ای خاهر نگو پدربزرگش انقد لوسش کرده قسمش میدم بازم بچه رو اجیلی کرده بخدا یواشکی میبره خونش میده 

نگران نباش قدش ماشالله بلنده خوراکشو کنترل کنی درست میشه فقط حواست باشه چاقی تو این سن خطرناکه خدای ...

خودم همین مشکلو دارم دوسندارم دخترمم دچار بشه مگه جدی وارد عمل بشم ا

خودم همین مشکلو دارم دوسندارم دخترمم دچار بشه مگه جدی وارد عمل بشم ا

اصلا رودربایستی نکن با هیچکس و خودت اختیار بچه تو بگیر دستت

موفق باشی⁦🖐️⁩